Eti Bakır'dan Siirt maden ocağındaki kazayla ilgili açıklama

Eti Bakır, Siirt işletmesindeki yeraltı maden ocağındaki kazayla ilgili açıklama yaptı. Kurum, kazayla ilgili incelemenin devam ettiğini açıkladı.

Eti Bakır'dan Siirt maden ocağındaki kazayla ilgili açıklama
Eti Bakır'dan Siirt maden ocağındaki kazayla ilgili açıklama
GİRİŞ 23.11.2023 14:59 GÜNCELLEME 23.11.2023 14:59

Eti Bakır'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Siirt işletmemizdeki yeraltı maden ocağında saat 01.15’te, galeri tahkimat yenileme ve kontrol işlemi sırasında Vardiya Mühendislerimiz Zekayi Can Çalık ve Emre Gökduman ile Mikser Operatörümüz Orhan Gültekin, galerinin yan duvarlarından kopan malzemenin altında kalarak maalesef hayatını kaybetmiştir.

Büyük üzüntü duyduğumuz kazayla ilgili adli inceleme devam etmektedir. Yaşamını yitiren çalışma arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılarını derinden paylaştığımız ailelerine ve sevdiklerine baş sağlığı dileriz. Eti Bakır olarak vefat eden arkadaşlarımızın ailelerinin her zaman yanında olacağız.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.