Hazır betonculardan indirim kararı

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), enflasyonla mücadele kapsamında hazır beton satış fiyatında yüzde 5 indirim uygulayacak.

GİRİŞ 20.11.2023 17:09 GÜNCELLEME 20.11.2023 17:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" ticaret ve sanayi odalarından perakendecilere, zincir marketlerden farklı sektörlere kadar destek giderek artıyor.

Bakan Bolat'ın 5 Ekim'de, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük bir indirim kampanyası beklediklerini açıklamasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan da 9 Ekim'deki kabine toplantısının ardından zincir marketler başta olmak üzere tüm esnafı ve işletmeleri yapacakları indirimlerle enflasyon ve hayat pahalılığıyla mücadeleye destek verme çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrıların ardından iş dünyasından kampanyaya katılım hızla arttı. İndirim kampanyalarına destek veren son sektör de betoncular oldu.

Konuya ilişkin THBB'den yapılan açıklamada görüşleri yer alan Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, kısa süre önce Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve yardımcıları ile yönetim kurulu olarak bir araya geldiklerini hatırlattı.

Enflasyonla mücadele için başlatılan kampanyayı desteklediklerini kaydeden Işık, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemiz ekonomisini lokomotifi inşaat sektörünün en temel kolu olan hazır beton sektörünün temsilcisi olarak hükümetimizin 'Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız' başlıklı fiyat indirme kampanyasını destekliyoruz. Aldığımız son karar doğrultusunda, Türkiye çapında THBB üyesi firmalar, hazır beton satış fiyatına yüzde 5 indirim yaparak kampanyaya katkı sağlayacak. Ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 14
  • A..... 5 ay önce Şikayet Et
    Ölü sezon da indirim yaz ayında bindirip yola devam ederler
    Cevapla
  • Pandora 5 ay önce Şikayet Et
    Beton üreten şirketler hepsi yabancılara ait indirim diyorlarsa kork kimbilir beton yerine ne satacaklar.
    Cevapla
  • Kılıç 5 ay önce Şikayet Et
    Betona fazla su vermeyin indirim istemez
    Cevapla
  • İzmit li 5 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim 1 yıl önce metreküp ü 350₺ olan beton.şimdi 2000_2500₺ arasında fiyatlandırılıyor.neyin kafasını yaşıyorsunuz.kimin parası veya aldığı maaş 1 yılda % 800 artmış.
    Cevapla
  • Kemalettin 5 ay önce Şikayet Et
    Once yuzde 50 arttir sonra yuzde 5 indir ne guzel dunya ceza yok yaptırım yok goz boyama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle