BOTAŞ'tan dolandırıcılık uyarısı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ, hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

BOTAŞ'tan dolandırıcılık uyarısı
BOTAŞ'tan dolandırıcılık uyarısı
GİRİŞ 17.11.2023 12:47 GÜNCELLEME 17.11.2023 12:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamada, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden üst düzey bürokrat ve yöneticilerin ses ve görüntüleri kullanılmak suretiyle kuruluşun hisselerinin satışa çıkarıldığına yönelik sahte haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Söz konusu dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi gerektiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, eski ve yeni üst düzey bürokrat ve yöneticilerin ses ve görüntüleri ile birlikte kuruluşumuzun adı, logosu ve görselleri kullanılarak 'yatırım fırsatı' adı altında BOTAŞ hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan dolandırıcılık girişimleriyle karşılaşılmaktadır. Yapay zeka marifetiyle birçok haber kanalı ile resmi kurumun internet sayfalarının birebir kopyası oluşturularak ve inandırıcılığı artırmak amacıyla kuruluşumuz üst düzey yöneticilerinin isim ve görsellerinin de kullanıldığı bu içerikler tamamen gerçek dışıdır."

Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında

YORUMLAR 6
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Niye yasaklanmıyor acaba
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bu reklam kaç aydır devam ediyor bu işte bir bit yeniği var
    Cevapla
  • Adem 5 ay önce Şikayet Et
    Bu güne kadar nerede idiniz neden sustunuz, kadın sizin her tür içeriğinizi kullanarak sunum yapıyor ancak uyanıp yeni aklınız başınıza geliyor.Bu işte bir sakatlık var.
    Cevapla
  • rrrrrr 5 ay önce Şikayet Et
    demekki bürokratlar sabahtan akşama kadar yutub videosu reklamı izlemiyor
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    ne ceza veriliyor acaba bunu yapanlara bir bilmediler ve bitiremediler devlet olarak. çok tuhaf deyilmi...
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Sürekli YouTube ta karşıma çıkıp duruyor sahte olduğunu anlamak çok zor ses neredeyse orijinal gibi sosyal medya yasası chp ip hdp engeline takilmasaydı bu durumlar kolaylıkla yaşanmayacak tı sosyal platformlar Türk devletini takmadiklari için( muhalefet sayesinde) her türlü rezillik yaşayabiliyor malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle