ABD'de 13. uçuş noktasına ulaştı

İstanbul Havalimanı'ndan Detroit Metropolitan Havalimanı'na direkt sefer başlatan Türk Hava Yolları, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 13. uçuş noktasına ulaştı.

GİRİŞ 16.11.2023 13:51 GÜNCELLEME 16.11.2023 20:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu Türk Hava Yolları, uçuş ağına Detroit’i ekleyerek erişim kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Detroit uçuşları, 15 Kasım 2023 itibarıyla Boeing 787-9 ile Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak İstanbul Havalimanı ile Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı arasında gerçekleştirilecek.

HAFTADA 4 GÜN UÇUŞ OLACAK

Detroit uçuşlarıyla birlikte Türk Hava Yolları, uçuş ağını 345’e ulaştırırken, Amerika Birleşik Devletleri’nde ise destinasyon sayısını 13'e yükseltti.

Ulusal bayrak taşıyıcının Detroit'e ilk uçuşu geleneksel su takı ile karşılandı. Türk Hava Yolları yöneticileri ve yerel yetkililerin katıldığı etkinlik, Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'nda düzenlendi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat törende yaptığı konuşmada "Bugün, Türk Hava Yolları'nın Detroit'e olan ilk uçuşunu kutlamak için bir araya geldiğimiz özel bir gün. İki büyük şehrimizi, İstanbul ve Detroit'i birbirine daha da yaklaştırdık. Benzersiz uçuş ağımız ile yolcularımıza dünyayı keşfetme imkânı tanırken, en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Güzel ülkemiz Türkiye'nin ulusal bayrak taşıyıcısı olarak dünyadaki tüm havayollarından daha fazla ülkeye ulaşıyor" diye konuştu.

Detroit uçuşları, 15 Kasım itibarıyla Boeing 787-9 ile pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı olarak İstanbul Havalimanı ile Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı arasında gerçekleştirilecek. İstanbul-Detroit seferleri, 25 Aralık itibarıyla haftada dört gün olarak icra edilecek. Detroit uçuşlarıyla birlikte THY uçuş ağını 345'e ulaştırırken, Amerika Birleşik Devletleri'nde ise destinasyon sayısını 13'e yükseltti.

KAYNAK: AA
Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Birazda Avrupalı gurbetçilere hizmet verin, birçok Anadolu şehrine direkt uçuş yok, oyu Avrupa'dan alıp hizmeti yanlış yere yapmayın.
    Cevapla
  • zaza kentli 5 ay önce Şikayet Et
    Ahmet bolat bey gerçekten işinin ehli bir yöneticidir. onun gelişi ile Türk hava yolları büyük bir değişim yaşadı.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Fiyatlarınız çok yüksek.
    Cevapla