Baykar'dan Gazze'ye 286 milyon liralık insani yardım

Baykar’ın, Gazze'ye yönelik gerçekleştirmeyi duyurduğu 286 milyon liralık insani yardım AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfı’na nakdi bağış olarak teslim edildi.

GİRİŞ 15.11.2023 13:48 GÜNCELLEME 15.11.2023 15:06
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İsrail işgali altında bir insanlık dramının yaşandığı Gazze'ye yönelik insani yardım ulaştırmak için harekete geçen Baykar, 286 milyon liralık yardım yapacağını duyurmuştu. Baykar tarafından Gazze için yapılan 286 milyon liralık bağış, AFAD ve Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) teslim edildi. Gerçekleştirilen bağışla birlikte AFAD ve TDV koordinesinde Gazze'de yaşayan Filistinli mazlumlara acil olarak gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarının yer aldığı insani yardım malzemelerinin ulaştırılması hedefleniyor.

"SESSİZ KALMAK KATLİAMLARA ORTAK OLMAKTIR"

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 20 Ekim’de sosyal medyadan Gazze’ye yardım edebilmek için harekete geçtiklerini duyurmuştu. Gazze'de yaşananların insanlık tarihinin en ağır dramlarından biri olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır" diyerek, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerektiğinin altını çizmişti. 

ULUSLARARASI TOPLUMA "KATLİAMI DURDURUN" ÇAĞRISI

İsrail'in sivil ve masum Filistinlilere yönelik eylemlerini kınayan Selçuk Bayraktar, uluslararası toplumu Gazze'de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye çağırmıştı.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Zek 5 ay önce Şikayet Et
    Sanki insan kaldı pffff hep geç hep geç
    Cevapla
  • Vatan aşkı 5 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Allah emeklerinizin karşılığını misli ile versin inşallah.
    Cevapla
  • Huseyin Avci 5 ay önce Şikayet Et
    Insan olmak bunu gerektirir... keşke diğerleri de sizi takip etse.
    Cevapla
  • Salih 5 ay önce Şikayet Et
    Rabbim size daha çok versin inşallah
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin, maaşallahları var gerçekten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle