5 bin TL için kayıtlarını sildirmeye başladılar

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, emekli olan çiftçilerin, emeklilere yapılacak olan bir defaya mahsus 5 bin liralık ikramiyeden yararlanmak için Ziraat Odalarından kayıtlarını sildirmeye çalıştıklarını açıkladı.

GİRİŞ 15.11.2023 09:53 GÜNCELLEME 15.11.2023 13:58
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

 Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, emekli olan çiftçilerin, emeklilere yapılacak olan bir defaya mahsus 5 bin liralık ikramiyeden yararlanmaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Bayraktar, "İnfial yaratan bu durum ve aşırı bilgi kirliliği yüzünden üretim yapan çiftçilerimiz Ziraat Odası kayıtlarını sildirmek istiyor" dedi.

Üreticilerin kayıtlarını sildirmek istediğini ya da üretmek istemediklerini belirten TZOB Başkanı, "Çiftçilerimiz yaşanan bu mağduriyetin önümüzdeki süreçte verilecek destekler veya ikramiyelere de engel teşkil edeceği endişesini yaşıyor" diye konuştu.

Tüm girişimlerine rağmen halen olumlu bir dönüş alamadıklarını söyleyen Bayraktar, çiftçilerin gözünün kulağının gelecek müjdeli haberde olduğunu vurguladı. "Üretimleriyle Ülkemize değer katan emekli çiftçilerimiz cezalandırılmamalıdır. İnfial ve hayal kırıklığı yaratan bu durum acilen ortadan kaldırılmalı, çiftçilerimizin beklediği müjde en kısa zamanda verilmelidir” ifadelerini kullandı. 

Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında

YORUMLAR 18
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yuh ne göz doymaz millet olduk bende dahil ulan obezitede dünya ikincisiyiz hala açız açız diye bagrıyoruz hiçbir parti ayrımı yapmıyorum baş kapalıda başı açıkta anlı secdeye degende degmeyende ateist mateist herkez aç karnı değil gözü aç bende dahil.
    Cevapla
  • 2023 5 ay önce Şikayet Et
    Her çiftçiye kaydı var diye 5000 tl verilmemesi büyük ayıp..adamın 2 dönüm yeri var diye aforoz ettiler.bir bakın kaç para kazanıyor diye.adam 120 bin kazanıyor.diğeri 3000 bile değil.ayıp ayıp.Biz 5000 tl yi kaybettik.ama Cumhur çok şey kaybetti.seçimde şok olacaklar.
    Cevapla
  • CCC 5 ay önce Şikayet Et
    Ziraat odaları sahtekarlığa alet olmasın.
    Cevapla
  • gonyalı 5 ay önce Şikayet Et
    ayıp be hakkaten utanın ne biçin millet olduk yau gülmemek elde değil
    Cevapla
  • deli dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    yazık ulan insanlığınızdan utanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle