Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!

Uzakrota Global’in 21. Zirvesi Hilton Istanbul Bosphorus’ta toplanacak.

Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!
Uzakrota Global, 24 Kasım’da İstanbul’da!
GİRİŞ 14.11.2023 15:10 GÜNCELLEME 14.11.2023 15:10

Uzakrota Global’in 21. Zirvesi Hilton Istanbul Bosphorus’ta toplanacak. Alanında otorite 150 konuşmacının yer aldığı oturumlarıyla, turizm ve seyahat endüstrisinde ufuk açması beklenen zirvenin konuları arasında sektörün geleceği ve hızlı değişim, yeni nesil pazarlama ve ödeme teknolojileri, inovasyon ve yapay zeka başı çekiyor.

Dünya seyahat endüstrisinin oyuncularını 10 yıldır bir araya getiren Uzakrota Global, 24 Kasım’da yedinci kez İstanbul’da toplanacak. Hilton Bosphorus’ta düzenlenecek olan, ‘’Dünyanın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri’’ unvanına değer görülen zirveye İngiltere, BDT, Balkanlar, Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere 70 ülkeden 10 bini aşkın turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.

İSTANBUL’DAN DÜNYAYA AÇILAN ZİRVE

Uzakrota Global’in oturumları ve konusunda uzman 150 konuşmacısıyla sektörde yeni ufuklar açacağına dikkat çeken marka kurucusu Gökhan Erdoğan; ‘’Yerli bir marka olarak sektöre adım atarak 10 yıl önce ilkini düzenlediğimiz Uzakrota’nın 21. buluşmasını gerçekleştireceğiz. 2022 yılında zirve sayısını artırmaya başladık; 2023 yılında Berlin, Dublin, Saraybosna, Belgrad ve Bakü’den sonraki 6. durağımız İstanbul olacak. 2024 yılında ise kıtaları aşarak Özbekistan, Cape Town, Bakü, New York ayaklarıyla zirvemizi dünyaya yaymaya devam edeceğiz’’ dedi.

Uzakrota Global’in bu yıl odaklandığı konular arasında turizm ve seyahat endüstrisinin sürdürülebilirliği ve geleceği öne çıkıyor; oturumlarda sektörün inovasyon, yapay zeka, hızlı değişim, dijital pazarlama ve ödeme teknolojileri gibi kavramlar ile ilişkisi ele alınacak.  

Türk Havayolları, Amadeus ve Tourism Malaysia ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan "Uzakrota Global 23"ün kurumsal sponsorluklarını Emirates, Paymentwall, Sigortambudur, Paximum ve Rixos Hotels; medya İletişim sponsorluğunu ise turizm iletişim ajansı Arya Medya yapıyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.