Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi de TROY karta geçti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personelin maaş kartının, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY'a taşınmasını kararlaştırdı. Başkan Güngör, Filistin'deki İsrail zulmüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşgalci İsrail, 7 Ekim'den bu yana Filistin’de alçakça bir soykırım gerçekleştirmesi nedeniyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek, İsrail’i destekleyen tüm finansal sistemden çıkma kararı aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yazılı açıklamasında, personel maaşları ile tüm ödeme sistemlerinde yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY Kart'ı kullanacaklarını duyurdu.
"VISA VE MASTERCARD KARTLARINI, YERLİ VE MİLLİ FİRMA OLAN TROY İLE DEĞİŞTİRİYORUZ"
Mevcut kartların yerini TROY'un alacağını aktaran Güngör, "İşçi ve memur sendikalarının desteğiyle tüm belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan TROY ile değiştiriyoruz." ifadesini kullandı.
Filistin'de İsrail zulmünün devam ettiğine, zulme karşı durarak herkesin elinden geleni yapması gerektiğine işaret eden Güngör, şunları kaydetti:
"Soykırımın ilk anından itibaren sosyal tesislerimizde bu zulme destek olan tüm firmaları boykot edeceğimizi ifade etmiş, bu firmaların tüm mallarını kaldırmıştık. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi olarak tüm personel maaşları ile kurum ödemelerimizi yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY Kart'a taşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimiz, milletimiz Filistin halkının yanındadır. "
-
Tayfun taşkın 1 yıl önce Şikayet EtHepimiz geçersek 3 milyar dolar yurt içinde kalır az para mıBeğen
-
MUSTAFA 1 yıl önce Şikayet EtBöyle saçmalık olabilir mi? O geçmeye karar verdi, bu geçmeye karar verdi. Kardeşim yetkililer gerekli talimatı versin gereğini yapsın. Kim neyi bekliyor anlamıyorum. Biz böyle mi yerli milli olacağız? Bu kadar basit bi olayda bile uzaktan bakıp duruyoruz..Beğen
-
Dadas 1 yıl önce Şikayet EtDevletin kurumlarının bu karttan haberi bile yok.Beğen
-
Emrehan 1 yıl önce Şikayet EtDevlet zorunlu kılsın memuruna kardeşim. Böyle şey mi olur savaş olmasa haberimiz olmayacak milyon liralar dışarı alıyormuş meğer. Dpviz açığı oluşuyor işte devlet büyükleri uyuyormu nedir anlayamıyorumBeğen Toplam 11 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtTÜRKİYE Futbol federasyonu geçiş yapsın passolig kartı troy olsunBeğen Toplam 11 beğeni