Hazır beton sektöründen indirim kampanyasına destek

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, hazır beton üretici ve satıcısı işletmelerin kendisine, "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulunduğunu bildirdi.

GİRİŞ 13.11.2023 16:53 GÜNCELLEME 13.11.2023 17:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) heyetiyle yaptığı görüşmeye ilişkin paylaşımda bulundu.

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık ve Yönetim Kurulu üyelerini İstanbul'da kabul ettiğini aktaran Bolat, hazır beton üretimindeki sektörel sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

Bolat, son zamanlarda ülke genelinde ve özellikle 6 Şubat depreminin en ağır etkilediği 5 kentteki fahiş fiyat artışları ve piyasa bozucu uygulamalar konusundaki uyarıları ve fiyatların indirilmesi talebini kendilerine ilettiğine işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"THBB Yönetim Kurulu ve üye olan hazır beton üretici ve satıcısı işletmeler, bu toplantıda bize 'Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız' başlıklı fiyat indirme kampanyasına katılacakları taahhüdünde bulundular ve yapacakları katkıları kamuoyuyla paylaşacaklarını beyan ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Vakkas 5 ay önce Şikayet Et
    Çimento ya zam var ne indirimi. Asıl kum ocakları incelensin asıl vurgun orda dönüyor. Kum fiyatları tekel leşmiş durumda. Kum ocakları indirim yaparsa beton fiyatlatı ordan dolayı da düşüş yaşar.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Geçen cuma 100+kdv betona zam yaptılar ne indirimi aklımızla alay ediyorlar
    Cevapla
  • Bahadır 5 ay önce Şikayet Et
    Ah ah
    Cevapla
  • Misafir 123 5 ay önce Şikayet Et
    Büyük vergun yaptılar bu aektör ciddi incelenmeli vergi tam alınmalı eksik ödeyenin şirketine el koymalı
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Hiçbir sektörde indirim falan yok. Varmış gibi gösteriyor basıyorlar zamı. Millette indirim var zannediyor koşuyor arkadaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle