Merkez Bankası'ndan ABD çıkarması! Bir ilk olacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), "Yatırımcı Günleri" düzenleyeceğini duyurdu. Etkinliklerin ilki, 11 Ocak'ta New York’ta gerçekleştirilecek.

GİRİŞ 13.11.2023 09:15 GÜNCELLEME 13.11.2023 11:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TCMB'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Yatırımcı Günleri'nin ilkinin, 11 Ocak'ta New York'ta gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamada, Yatırımcı Günleri ile enflasyon, para politikası, finansal piyasalar ve bankacılık gibi konularda sunumlar yapılacağı ve teknik soruların yanıtlanacağı belirtilerek, katılıma dair ayrıntıların ayrıca duyurulacağı ifade edildi.

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kul 8 ay önce Şikayet Et
    Yahu bize ne oluyor adamlar kardeşlerimizi bitirdi halen biz onlardan medet umuyoruz
    Cevapla
  • Cesur ADAM 8 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun, Reis dolar canavarının 7 kafasından 4 ünü kesti. inşallah tamamen bitiririz. GELECEK İSLAMIN OLACAK EVEL ALLAH. Filistililerin ahi ilaki tutacak. insan olan insan bundan sonra yahudi malı kulanmaz
    Cevapla