Şehzadeler Belediyesi maaş kartlarını TROY'a taşıyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm Şehzadeler Belediyesi personelinin banka maaş kartlarının ödeme altyapısını, İsrail bağlantılı şirketlerin kartları yerine Türkiye'de geliştirilen yerli TROY karta geçireceklerini açıkladı.

Şehzadeler Belediyesi maaş kartlarını TROY'a taşıyor
Şehzadeler Belediyesi maaş kartlarını TROY'a taşıyor
GİRİŞ 10.11.2023 21:23 GÜNCELLEME 10.11.2023 21:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Siyonist İsrail Devleti son bir ay içerisinde Filistin'de büyük bir insanlık suçu işlemekte ve katliam yapmaktadır. Bu katliamın ardından toplumumuz, İsrail'e destek veren firmalara karşı bir boykot hassasiyeti geliştirmiştir. Şehzadeler Belediyesi olarak, yıllardır zulme sessiz kalmama kararlılığımızı sürdürerek, siyonist İsrail menşeli firmalara uyguladığımız boykota ek olarak, İsrail menşeili ve her alışverişten yüzde 1.5 komisyon alan ödeme araçlarının yerine, memur ve kamu işçisi ile şirket personeli tüm personelimizin yerli ve milli TROY kartlarını kullanması, TROY karta geçişi için anlaşmalı olduğumuz bankalarla başlattığımız görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. En kısa sürede bütün personelimizin yerli ve milli TROY kart ödeme sistemine geçişi sağlanacaktır. Yaşasın Türkiye-Filistin kardeşliği" dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun boykot böyle olur
    Cevapla
  • Süleyman34 5 ay önce Şikayet Et
    Devlet Milli bir çalışma yaptıda hayır mı dedik. Bu siyasetcilerin bundan haberi yok galiba.
    Cevapla
  • çavuşbaşı 5 ay önce Şikayet Et
    Bende bu haberde düşündümki çalışanlarına birer maaş ikramiye dağıttı Troy diyoruz bankalardan kart istediğin zaman visa master card veriyor neden kendi kartını vermiyor önçe bu sorgulanmalıdır
    Cevapla
  • Kaan BOZKURT 5 ay önce Şikayet Et
    Birer maaş sakalı..İst..İzmir..Ankara .adana.antalya belediyeleri veriyor..siz karıştır dınız galiba
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Troy kart ödemeleri yapa bilmek için Discover Diners kulübüne bağlı mı? dunyada banka sistemi Yahudi elinde ne milli ne yerli kartı senin ve gaze üzerinden para kazananlar var. uyan ey Müslüman
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle