THY'den, İsrail boykotuna destek

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Türk Hava Yolları'nın (THY), İsrail boykotuna katıldığını ve servislerde kahve, kola, vb. İsrail destekçisi marka ürünlerin kaldırıldığına tanıklık ettiğini açıkladı.

THY'den, İsrail boykotuna destek
THY'den, İsrail boykotuna destek
GİRİŞ 08.11.2023 22:58 GÜNCELLEME 09.11.2023 02:13
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Filistin'deki katliamları 32. gününde sürerken, yurt genelinde İsrail ürünlerine ve İsrail destekçisi markalara yönelik boykot kampanyası yapılıyor.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, söz konusu boykota Türk Hava Yolları'nın da (THY) katıldığına tanıklık ettiğini açıkladı.

'THY UÇAKLARINDA İSRAİL ÜRÜNLERİNİN KALDIRILDIĞINI ÖĞRENDİM'

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aydın,

Bugün THY ile uçuşumda servis esnasında kahvenin olmadığını fark ettim. Sebebini sorduğumda, Filistin’de bebek, çocuk, yaşlı, kadın demeden şehit eden mahluklara kurşun yardımında bulunan markaları boykot ettiklerini ve kahve, kola vb. İsrail destekçisi markaların ürünlerinin kaldırıldığını büyük bir gururla öğrendim. Bu sefer başaracağız ve güçlü boykotla gereken ekonomik yarayı vereceğiz. Teşekkürler, Tebrikler.

Tabi burada iş dünyamıza büyük iş düşüyor. Biz onların ürettiği ürünlerin çok daha iyisini ,sağlıklısını ve kalitelisini üretmeliyiz, üretmeliyiz ki bir gün pes edip milletimizi bu ürünleri tekrar kullanmak zorunda bırakmayalım. Necip milletimiz ve basiretli iş insanlarımızla gücümüzün farkına varalım ve başaracağımıza inanalım.

Üyelerimize buradan seslenmek ve tüm desteğimizi vermek adına boykot edilen bu ürünlerin muadillerini üreten yerli ve milli markalarımızı  ASKON olarak gücümüz yettiğince duyurmaktan gurur duyacağız. Bir, güçlü ve beraber olma zamanıdır.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Exel 5 ay önce Şikayet Et
    Dış hatlarda niye kola kahve sırma su var peki hala
    Cevapla
  • Mustafa Gürsoy 5 ay önce Şikayet Et
    İlk adım olarak olumlu, devamında bütün siyonist ürünlerini kullanmamalı
    Cevapla
  • SERVET GÖZGÜ 5 ay önce Şikayet Et
    Mustafa abim katılıyorum sana kurbanım ellerinden öperim. Cansın
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Dış hatlar uçuşunda mı iç hatlar uçuşunda mı? Uçaklar da boeing. uçakları da mı kaldırmışalar.
    Cevapla
  • DARKTÜRK 5 ay önce Şikayet Et
    Boykot gümrükte başlamalı. İsrail kargolarına %1000 zam yapın bakın bir ürün girer mi . Ayrıca Türkiye'de üretim yapan İsrail yatırımcılara maliye baskısı, grev, enerji kesintisi gibi hukuken proplem çıkarmayacak ancak üretimi engelleyecek tedbirler ile olur.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Artık CocaKola ve türevlerini istemiyoruz !
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Cocacolayı Anadolu grubu üretiyor. Sana da TOGG yapıyor ya. Siyonistler sana elektrikli pazarı açmak için yerli milli gazı verdi sen de yedin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle