Bayraktar TB3'ten tarihi başarı: Testi başarıyla tamamlandı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 4. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.

GİRİŞ 08.11.2023 21:21 GÜNCELLEME 08.11.2023 21:22
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından paylaşım yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bayraktar TB3 6 Saat Süren 4. Uçuş Testini de Başarıyla Tamamladı." ifadelerini kullandı.

İLK KEZ TEKNOFEST’TE SERGİLENDİ

Bayraktar TB3 SİHA, Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırmak için 3 büyük şehirde düzenlenen TEKNOFEST kapsamında 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda TEKNOFEST İstanbul’da ilk kez halka açık olarak sergilendi. Ardından Ankara ve İzmir’de yapılan TEKNOFEST’lere de katıldı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 52
  • Osman 5 ay önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu Siha kısa pistli gemilere inip kalkacak ama daha hiç indiğini veta havalandigini gormedik.Zaten hemen hemen TB 2 nin aynısı normal pistlerde uçması gayet normal
    Cevapla
  • Edib 5 ay önce Şikayet Et
    Ben gördüm
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Bunları gazzeli mücahitlere verin. Neyse parası piz toplayıp veririz. Ya insiyatif alıp somut adım atın, ya da işgal ettiğiniz koltukları derhal terk edin..
    Cevapla
  • Aşık dermani 5 ay önce Şikayet Et
    Test sürümünü israilde yapsa daha iyi olurdu
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Allah emeği geçenlerden razı olsun..
    Cevapla
  • vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yoruma bak oyuncak mış ne boş tenekeler var dünyada şimdi küfretsen değmez böyle denyolara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle