İEP adaylarına Kardemir’den müjde

Kardemir, İşbaşı Eğitim Programı (İEP) kapsamında iş başı yapan 100 aday işçiye kademelerini 6 ay erken verdi.

İEP adaylarına Kardemir’den müjde
İEP adaylarına Kardemir’den müjde
GİRİŞ 08.11.2023 19:36 GÜNCELLEME 08.11.2023 19:36

Kardemir ile yetkili işçi sendikası olan Özçelik İş Sendikası arasında yürürlükte olan Toplu İş Sözleşmesi’nin aday işçilere yönelik yer alan maddesi gereğince işe başlayan ve 5 (beş) yılını dolduran aday işçilere kademeleri 6 ay erken verildi.

Kardemir, İşkur İEP kapsamında iş başı yapan 100 aday işçinin, 6 aylık iş başı eğitim programları Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’in onayı ile bu süreye dahil edilerek kademelerine geçişleri 6 ay öncesinden gerçekleştirildi.

“İNSAN KAYNAĞI DEĞERLERİMİZ ARTMAYA DEVAM EDECEK”

İEP kapsamında iş başı yapan 100 aday işçinin kademeleri hakkında konuşan Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, “6 aylık iş başı eğitim programları kapsamında kademelerini hak eden işçilerimiz ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızın temsilcisi Özçelik İş Sendikası ile diyalog içinde işyerimizin ve çalışanlarımızın gelişimi için adımlar atmak yöntem ilkemizdir. 100 adayımıza verdiğimiz bu kademelerin ardından şirketimizin insan kaynağı değerlerinin daha da arttıracağına inancım çok yüksektir. 100 adayımıza verdiğimiz bu müjde hem Şirketimize hem Karabük’e hem de ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Bu müjdeden faydalanan işçilerin, maaşları yeni kademeler üzerinden hesaplanarak Ekim ayı maaşlarına yansıyacak.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.