Özhaseki: Sosyal konutlar teslim edilmeye başlandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki'nin inşasını tamamladığı bin 779 sosyal konutun, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandığını bildirdi.

Özhaseki: Sosyal konutlar teslim edilmeye başlandı
Özhaseki: Sosyal konutlar teslim edilmeye başlandı
GİRİŞ 08.11.2023 16:03 GÜNCELLEME 08.11.2023 16:11

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi eliyle milyonlarca vatandaşın ev sahibi olma hayali gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda TOKİ tarafından inşası tamamlanan bin 779 konut, hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ettiklerini belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bakanlık olarak bir yandan afet bölgesindeki şehirlerimizi ayağa kaldırıyor, diğer yandan kentsel dönüşümle ülkemizin yapı stokunu yeniliyor, öte yandan da sosyal konut projelerimizle vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam ediyoruz" dedi. 

Bu anlamda ülke genelinde yapımı devam eden sosyal konut projelerinin bin 779'unun inşasını bitirdiklerini belirten Özhaseki, Ekim ayı ile başlayan anahtar teslim işlemlerini Kasım ayı sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi. "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize güvenli, iklim dostu ve sıfır atık uyumlu konut ve iş yerleri kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 
 
KAYNAK: AA
Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında