Zeytinyağı alım fiyatı belli oldu

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2023-2024 sezonu zeytinyağı alım fiyatını kilogram başına 295 lira olarak belirlediklerini bildirdi.

GİRİŞ 08.11.2023 11:59 GÜNCELLEME 08.11.2023 13:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Sürek, yazılı açıklamasında, ürün alım fiyatının üreticinin alın terinin karşılığını alabilmesi ve ürünün değerini bulması açısından önemli olduğunu ifade etti.

Açıkladıkları fiyatın piyasada belirleyici olacağını belirten Sürek, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz sezonda kaliteli ve gerçek zeytinyağına ulaşmak herkes için büyük önem taşıyacaktır. Her zaman olduğu gibi Birliğimizin en önemli hedefi üreticiden aldığı kaliteli zeytinyağını güvenli şekilde tüketiciyle buluşturmaktır. Sezon içinde piyasa hareketlerini ve fiyat gelişmelerini izleyerek gerekirse yeni düzenlemeler yapacağız."

KAYNAK: AA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Buyorumları yapanlar bir kilo zeytin yetiştirdimi merak ediyorum birisi geçen yılı kıyaslamış geçen yılı kıyasladığın zaman 300 z değıl 500z bile az bu şartlarda.
    Cevapla
  • Emekli Memur 5 ay önce Şikayet Et
    Ne bulursanız ucuz ucuz satın. Zeytinyağını conilere yedirin. Biz kimiz ki zeytinyağı yiyelim. Size para lazım satın. Rabbim büyüktür.. Zamanı gelince ne yapacağımızı biliyoruz.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Alım fiyatı 295 buna kar koyup kdv ekledimi 400 TL ye alırsınız litresini. Ne güzel Türkiye yüzyılı değil mi? Yemeyiverin diyecek sıradaki geri zekalıyı yorumun altına bekliyorum.
    Cevapla
  • talihli talihsiz 5 ay önce Şikayet Et
    gidin köylerden alın hemide soğuk sıkım belki daha ucuzdur, ayrıca köylü kazansın.
    Cevapla
  • 06ankara06 5 ay önce Şikayet Et
    kendi memleketimde zeytinyağı yiyemiyorsam kimse yemesin ihracat yasaklansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle