MÜSİAD Vizyoner'23 "Biz'in Gücü" mottosuyla gerçekleşti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından 2015'ten bu yana her iki yılda bir iki kez düzenlenen MÜSİAD Vizyoner'23 "Biz'in Gücü" mottosuyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı Haber7'ye zirveyi anlattı.

MÜSİAD Vizyoner'23 "Biz'in Gücü" mottosuyla gerçekleşti
MÜSİAD Vizyoner'23 "Biz'in Gücü" mottosuyla gerçekleşti
GİRİŞ 04.11.2023 14:50 GÜNCELLEME 04.11.2023 16:53

İş insanlarını bilgilendirme, geleceğe hazırlama ve hayata katkı sağlama adına bu yıl beşincisi düzenlenen MÜSİAD Vizyoner'23 "Biz'in Gücü" mottosuyla gerçekleşti. Katılımcılara yeni fikirler ve geleceğin iş fırsatlarını değerlendirme imkanı sunan Vizyoner'23'ün açılış konuşmasını MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı yaptı. Zirve kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar zirvede konuşma yaptı.

VİZYONER'23'TE "BİZ'İN GÜCÜ" MOTTOSU

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, zirve ile ilgili detayları Haber7'ye anlattı. MÜSİAD Vizyoner'23'ün mottosu olan "Biz'in Gücü" sloganının günümüz koşullarının anlam ve önemine yakışan bir motto olduğuna dikkat çeken Asmalı, zirveye özellikle gençlerin büyük ilgisi olduğunu söyledi. Milli mücadele ruhuyla hareket edilmesinin önemine işaret eden Asmalı, tam bağımsız bir Türkiye idealine kavuşmak noktasında Vizyoner'23'ün önemine dikkat çekti. "Dünyada adaleti tesis etme noktasında İktisadi olsun teknoloji olsun her alanda güçlü olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Ruh, inanç ve azmin çok önemli olduğuna vurgu yapan Asmalı, MÜSİAD olarak Türkiye'nin geleceğinin daha iyi olması için çok çalıştıklarının altını çizdi. 

 

"İŞ DÜNYASINA VİZYONER BİR BAKIŞ AÇISI GETİRDİK"

MÜSİAD Vizyoner'23 İcra Kurulu Başkanı Hasan Ekmen de 2015'ten bu yana gerçekleştirmiş oldukları programlar sayesinde yenilikçi fikirler ve inovatif adımlar atarak iş dünyasının uzun yolculuğuna vizyoner bir bakış açısı getirdiklerini söyledi. Zirvenin genç iş insanlarına da hitap ettiğine dikkat çeken Ekmen, "Vizyoner'23'te biz olmanın gücünü iş insanlarına aşılamak istiyoruz" dedi. 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Derya Yüce Haber7.com - Editör-Muhabir
Haber 7 - Derya Yüce

Editör Hakkında