Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak
Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacak
GİRİŞ 03.11.2023 15:05 GÜNCELLEME 03.11.2023 16:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, tarımsal destek ödemelerine ilişkin bilgi verildi.

Paylaşımda, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı belirtildi.

Ödemeler kapsamında kırsal kalkınma yatırım desteği olarak 17 milyon 498 bin 149 lira, bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi kapsamında 15 milyon 629 bin 506 lira, uzman eller projesi desteği olarak 9 milyon 357 bin 345 lira ve düve alım desteği olarak 4 milyon 700 bin lira ödeme yapılacağı bilgisi paylaşımda yer aldı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Emekli Memur 5 ay önce Şikayet Et
    Bizden topladığınız vergileri dağıtın. Çok ucuza satıyorlarya siz dağıtınnnn.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Haberlerde çıktı Çiftçi ürün elinden bedaya alındığı için limon ağacını kesiyor. Çiftçinin kanını emenlerden kurtarın çıkarın şu yeni hal yasısı bu veriken destek yüksek ateşli hastaya bir bardak soğuk su vermeye benzemiş.
    Cevapla
  • nhl 5 ay önce Şikayet Et
    Mazot ve gübre desteği daha hesaplara tanımlamadı. Dolap beygiri gibi dolanıp duruyoruz. Bu destek niye nakdi olarak değilde ayni olarak veriliyor. Akaryakıt istasyonaları ve gübre bayilerinin kucağını niye itiliyor çiftçi anlamış değilim.!?
    Cevapla
  • Sedreddin arım 5 ay önce Şikayet Et
    Mazot gübre ödemeler yapıldı suylendı oysa daha ödenmedı
    Cevapla
  • ÇİFCİLER 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım ben daha buğday arpa çavdar yulaf desdegi i alamadım ziraat bankası vermiyor size muhalefet yapıyorlar saygılarımla
    Cevapla