İstanbul'daki KOBİ'lere kredi desteği! Detaylar belli oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’da Eylül ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle zarar gören KOBİ'lere 12 ay geri ödemesiz 24 ay vadeli 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi verileceğini açıkladı.

GİRİŞ 01.11.2023 10:21 GÜNCELLEME 01.11.2023 10:21
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki selden etkilenen KOBİ'ler için "Acil Destek Kredisi Programı" devreye alındı.

​​​​​​​Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, sel felaketinden etkilenen KOBİ'lerin KOSGEB tarafından destekleneceğini bildirdi.

Kurum tarafından devreye alınan programa ilişkin bilgi veren Kacır, şunları kaydetti:

"İstanbul'da eylülde meydana gelen sel felaketinde, zarar gören KOBİ'lerimizin desteklenmesi amacıyla KOSGEB tarafından 'Acil Destek Kredisi Programı'nı devreye aldık. KOBİ'lerimizin kullanacakları 1 milyon liraya kadar krediler, faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacak. Allah ülkemizi afetlerden korusun."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • fehmi20 5 ay önce Şikayet Et
    Bizede verin ev alalım
    Cevapla
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    kimseye zırnık yok hiç kimseyi memnun edemezsiniz,ekonominin tez zamanda düzelmesi için gerekli adımlar atılsın, emekli maaşı,asgari ücret (7500 -8000-9000 -10000 tl) dışındaki memur, işçi vs maaşlar SÜPER
    Cevapla
  • mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    bu aç gözlü esnafı doyuramadız
    Cevapla
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    o adamlar üretim yapıyor,milli gelire katkı sağlıyor adam çalıştırıyor sigortasını yatırıp maaş ödüyor esnaf derken ne kastediyorsun,kimse kimseye keyfinden para vermiyor
    Cevapla
  • Mülayim 5 ay önce Şikayet Et
    Kobiler o parayı alıp altın alırlar aga
    Cevapla
  • doğrucu 5 ay önce Şikayet Et
    Oh ne ala ben işçi olarak çalışayım vergi vereyim patrona arabasını değiştirsin diye faizssiz para verin . İşçiyede faizssiz para verin hani 3 vardiya gece gündüz çalışan varya onlardan bahsediyorum. Milletin vergi parasını böyle sağa sola dağıtmayın kardeşim . Tanıdığım bütün esnaf faizssiz kredi alınca arabasını değiştiridi.
    Cevapla
  • Emeklidur 5 ay önce Şikayet Et
    Yağmur denize yağar sözünü hiç duymamışsan babo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle