Motorine indirim geliyor

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların diplomasiye dönme beklentileriyle 93 dolardan 84 dolara kadar gerileyen petrol fiyatlarının ardından motorine yarından itibaren indirim geliyor.

GİRİŞ 30.10.2023 10:35 GÜNCELLEME 30.10.2023 10:35
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze'yi abluka altına aldıktan sonra adım adım kara harekatına hazırlanması, döviz kurundaki ve brent petroldeki yükseliş akaryakıt fiyatlarına değişikliğe neden olurken, bu sefer araç sürücülerine iyi haber geldi.

DEPOLAR 86 TL UCUZA DOLACAK

Bu gece yarısından sonra (31 Ekim 2023 Salı ) itibariyle akaryakıt fiyatları bir kez daha değişiyor ve motorine 1,57 TL'lik bir indirim geliyor.

Böylece akaryakıt fiyatlarına ortalama bir depoyu yaklaşık 86 TL daha ucuza dolduracak.

İndirimin ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'da yaklaşık 37,99 TL’ye, Ankara'da 38,58 TL'ye ve İzmir'de 38,73 TL'ye gerileyecek.

Benzin fiyatı içinse şimdilik herhangi bir indirim ya da zam haberi bulunmuyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Takipçi 5 ay önce Şikayet Et
    LPG niçin indirilmiyor LPG 15 lira olması gerek onu da bir zahmet indirin
    Cevapla
  • Ataberk 5 ay önce Şikayet Et
    Bu LPG ye niye indirim yapılmıyor sebep nedir
    Cevapla
  • Muallim 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ülke ne zaman düzelecek. İnsanlarımız Osmanlı dönemindeki gibi temiz kalpli, cömert, kadirşinas, helal-harama dikkat eden bir millet olabilecek mi? Ne zaman it izinden ecdadımızın izine aklımıza döneceğiz?
    Cevapla
  • Normalbey 5 ay önce Şikayet Et
    Seçim çok sancılı geçecek. Çiftçinin esnafin minibüs taksi otobüs kamyon servis araçları okul servisleri nakliyeciler kabzimal sanayiciler vs vs milyonlarca esnafin en büyük gider kalemi olan mazot resmen vergi yükü ile benzine fark attı. İktidar mazota 5lira 8lira daha fazla vergi koyup enflasyonu çılgınca kendi eliyle yükseltiyor. Sonra yine suçsuz esnafa çiftçiye ev sahibine hain diyo
    Cevapla
  • xyz 5 ay önce Şikayet Et
    9 dolara 1 lira indirim, 1 dolara 10 lira bindirim... harikasınız yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle