Pancar üreticilerine hasat avans ödemesi bugün yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 715 milyon 751 bin lira hasat avans ödemesinin bugün pancar üreticilerinin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Pancar üreticilerine hasat avans ödemesi bugün yapılacak
Pancar üreticilerine hasat avans ödemesi bugün yapılacak
GİRİŞ 25.10.2023 16:27 GÜNCELLEME 25.10.2023 17:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda pancar üreticilerine yönelik yapılacak 715 milyon 751 bin lira hasat avans ödemesine ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yumaklı, "Türkşeker aracılığıyla 715 milyon 751 bin lira hasat avans ödemesini bugün pancar üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • gariban 6 ay önce Şikayet Et
    buğday yulaf arpa desdegi devlet veriyor ama zıraat bankası bu desdegi vermiyor ben devletimizin buna el atmasını bekliyorum saygılarımla
    Cevapla
  • bay e 6 ay önce Şikayet Et
    yahu benim paramı nasıl olurda para kazanmak niyeti olan üreticiye peşkeş çekiyorsunuz,kim babasınin gayrina ekip biciyor,bir çoğu araba ev olmadı bankaya kouip faizini alıyor çatır çatır. bu politokanin düz vatandaşa yararı ne antep fındık badem ceviz 400tl bandında satilıyor bize kârı ne.
    Cevapla