Almanya'dan Türkiye'ye 'üst düzey' ekonomi ziyareti

Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck, beraberinde iş dünyası temsilcileri ile Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirecek.

Almanya'dan Türkiye'ye 'üst düzey' ekonomi ziyareti
Almanya'dan Türkiye'ye 'üst düzey' ekonomi ziyareti
GİRİŞ 25.10.2023 09:48 GÜNCELLEME 25.10.2023 09:48

Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck'in, 25 Ekim Çarşamba günü Türkiye'ye gideceği bildirildi.

Alman Haber Ajansı DPA'nın Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı'na dayandırdığı habere göre, Habeck'in Türkiye gezisinin odak noktası ekonomi ve enerji olacak.

HABECK, ÇOK SAYIDA BAKANLA BİR ARAYA GELECEK

Aynı zamanda Almanya Şansölye Yardımcısı olan Habeck, ziyaret sırasında, Ankara'da iki ülke arasındaki Ekonomik ve Ticaret Ortaklık Komisyonu (JETCO) toplantıları ve Enerji Forumu'na katılacak.

Çok sayıda Türk bakanla bir araya gelmesi beklenen Habeck, güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunacak. Habeck'in sivil toplum temsilcileriyle görüşeceği de belirtildi.

Robert Habeck'e Alman iş dünyasının temsilcileri eşlik edecek. Habeck'in 27 Ekim Cuma günü Almanya'ya dönmesi planlanıyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.