Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere müjdelemişti! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

GİRİŞ 25.10.2023 01:32 GÜNCELLEME 25.10.2023 10:25
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Son dakika telefon haberleri:  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, nihai satış fiyatı 9 bin 500 TL’yi aşmayan mobil telefon ve bilgisayar cihazları satın alımlarında her öğrenciye bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin 500 TL destek verilecek.

TELEFON VE BİLGİSAYAR DESTEĞİ RESMİ GAZETE'DE

Bu kapsamda edinilen mobil telefon cihazları, destekten yararlanma tarihinden itibaren en az 2 tam yıl süre ile sadece destekten yararlanan tarafından kullanılabilecek.

Cihazların 2 yıl içinde satılması veya başka bir kullanıcı tarafından kullanıldığının tespit edilmesi halinde; destek ödemesinin yapıldığı tarihten itibaren belirlenen gecikme zammı oranında hesaplanacak faiz ile birlikte destekten yararlanandan geri alınacak. Ayrıca öğrencilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık en fazla 10 cigabayt ücretsiz internet desteği verilecek.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Kamu >Mühendisi 6 ay önce Şikayet Et
    Eskiden bir Kamu Mühendisi 4 katı asgari ücret, 2.5 katı düz memur ücreti alırdı. Kamu Mühendisinin eski itibar ve maaş iyileştirmesini istiyoruz.
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kamu imamı seviyor hacı hoca takdiri ilahi inşallah maşallah seviyor. Mühendisle ne işleri olur boşversene.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    ACİLEN ASKERLİK DÜZENLEMESİ TEKLİFİ ; İsrailde kızlı erkekli sırtlarında tüfeklerle cafede oturan askerliğini yapan gençler, Çin'de liseler dahil üniversitelerde de "uygulamalı ders" olarak askerlik dersleri, Çoğu ülkelerde kızların bile askere alınma kararları. üniversitelerde dahil UYGULAMALI EĞİTİMLERLE ASKERLİK dersi verilmeli.. PEYGAMBER ORDUSU / HER TÜRK ASKER DOĞAR !?
    Cevapla
  • YALNIZ KURT 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım bağkurlular zor durumda ALLAH rızası için şu pirim eşitlemesini yapın artık ne olur saygılarımla
    Cevapla
  • f.poyraz 6 ay önce Şikayet Et
    staj ve çıraklık emeklılıkte başlangıç saylsın
    Cevapla
  • Bayırbucak 6 ay önce Şikayet Et
    Çocuklarının hattı kendi üzerine olanlar cocık 18 yaşa geldiğinde devretmek istediklerinde önce 300 tele devir ücreti(1 2 sene önce) yetmedi hatta tahahüt varsa o bozuluyor fatura yükseliyor
    Cevapla
  • Adalı 6 ay önce Şikayet Et
    Cimer yazın ben yazdım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle