Bağcılar’da 10 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi daha açılacak

Bağcılar Belediyesi, ilçe sınırları içinde 10 ayrı noktada açılması planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi açılması için destek veriyor. Yeni adreslerin hizmete girmesiyle ilçedeki Tarım Kredi Kooperatifi marketi sayısı 14’e çıkacak.

Bağcılar’da 10 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi daha açılacak
Bağcılar’da 10 Tarım Kredi Kooperatifi Marketi daha açılacak
GİRİŞ 24.10.2023 16:15 GÜNCELLEME 24.10.2023 16:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağcılar Belediyesi, 22 mahallede bulunan sokaklarda yeni açılacak işyerleri için tüm hızıyla destek veriyor. Müracaatta bulunan vatandaşlara belediye tarafından kolaylıklar sağlanıyor. Son olarak ise Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin doğrudan üreticiden aldığı doğal ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatif Marketi için bir çalışma yapıldı. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 4, Yavuz Selim Mahallesi’nde 3 ve Demirkapı, Sancaktepe ile Mahmutbey mahallelerinde de 1’er tane olmak üzere 10 ayrı adrese yer desteği verildi. Bu adreslerin faaliyete girmesiyle 4 olan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi sayısı 14’e yükselecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri, uygun ve kaliteli ürünleriyle vatandaşların beğenisini kazandı. Bu marketlerin sayısının artışı kaliteye kavuşmasını kolaylaştıracak” dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gariban çiftçi 6 ay önce Şikayet Et
    Tarım kredi marketçilik yapacağına işine baksın.18 45 gübresini 1000tl yapmışlar. Vadeli ödemede 1250 oluyor.sozde gubretas tkk iştiraki daha ucuz olması lazım . Ama en pahalı tkk satıyor. Marketten ettiği zararları biz üyelerine odetiyor
    Cevapla