MARİŞ'te bayrak değişimi: Yeni başkan Sabahattin Fidan

Mardinli İş Adamları Derneği'nin yeni başkanı belli oldu. Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) genel merkezinde, devir-teslim töreni gerçekleşti.

MARİŞ'te bayrak değişimi: Yeni başkan Sabahattin Fidan
MARİŞ'te bayrak değişimi: Yeni başkan Sabahattin Fidan
GİRİŞ 24.10.2023 10:21 GÜNCELLEME 24.10.2023 13:25

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, başkanlık görevini Fidanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı, Sabahattin Fidan'a devretti. Yeni yönetim 2023-2025 döneminde görev yapacak.

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) genel merkezinde, gerçekleşen devir-teslim törenine çok sayıda Mardinli iş adamı katıldı.

FİDAN'DAN AKKUŞ'A TEŞEKKÜR

Başkanlık görevini devralan Sabahattin Fidan, Mardinli İş Adamları Derneği'ne (MARIŞ) bugüne kadar yapmış olduğu hizmet ve katkılarından ötürü; MARIŞ başkanlık görevini devir eden ve MARİŞ Yönetim Kurulu kararı ile MARİŞ Onursal Başkanlığına seçilen Abdülkadir Akkuş'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

"DAHA GÜÇLÜ OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Başkan Fidan yaptığı konuşmada, "Hep birlikte daha güçlü olmak için var gücümüzle çalışacağız. Mardin'e ve Mardinli İş adamlarına değer katmak en önemli vazifemiz olacak" ifadelerini kullandı.

2023-2025 MARİŞ Yönetim Kurulu:

Başkan:  Sabahattin Fidan

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Abdulkadir Akkuş, Nedim Kaya, Mahmut Kılınç, Aziz Bozkuş, Hatip Alpöz, Yusuf Ziya Aydın, Yunus Emre İlhan, Orhan Güngörür, Yusuf Bedir, Uğur Başak, Hüseyin Bozkurt, Rifat Batı, Bülent Akkuş, Abidin Kurt, Mahir Karaboğa, Beşir Zengin, Nurullah Budak, Ezgi Esnik Günay

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Abdülkadir Yılmaz, Sedat Almak, Orhan Eriman, Doğan Mete, İsa Özçelik, Abdullah Tacar, Mehmet Arif Ersan, Mehmet Ay, Serdal Sandilaç, Ramazan Irmak

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Seyfullah Atçı, Fevzi Başaran, Uğur Abdar

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Maruf Kenç, Fasih Abika, Arzu Sidal

 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.