Haluk Bayraktar'dan Facebook ve Instagram'a Filistin tepkisi! Hesaplarını kapattı

Baykar Teknoloji'nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Filistin'e yönelik mesajlarını engellediği için Facebook ve Instagram hesaplarını kapattı. Bayraktar, "Sosyal medyada X hesabımı ve Telegram kanalımı kullanmaya devam edeceğim." dedi.

GİRİŞ 21.10.2023 12:42 GÜNCELLEME 21.10.2023 12:56
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İsrail-Hamas çatışmasının 15. gününde Gazze'ye yönelik bombardıman devam ederken, Baykar Teknoloji'nin Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan 2 sosyal medya devine dikkat çeken bir tepki geldi.

Bayraktar, Filistin'e yönelik mesajlarını engellediği gerekçesiyle Facebook ve Instagram hesaplarını kapatma kararı aldı.

Meta durmuyor: Filistinlilerin biyografisine 'terörist' ifadesi eklendi! | Haber7.com

"FACEBOOK VE INSTAGRAM'I PROTESTO EDİYORUM"

X hesabı üzerinden açıklama yapan Bayraktar, "Facebook ve Instagram'ın Filistin'e yönelik destek mesajlarını engellemesini protesto ediyorum. Bugün itibarıyla iki mecradaki hesaplarımı kapatma kararı aldım." dedi.

"X VE TELEGRAM HESAPLARIMI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Bayraktar sözlerini şöyle tamamladı: "Sosyal medyada X hesabımı ve Telegram kanalımı kullanmaya devam edeceğim."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 82
  • Hasan 6 ay önce Şikayet Et
    ben sosyal medya kullanmıyorum gereksiz saçmalık
    Cevapla
  • Yerli milli gelsin 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye olarak bu İslam Turkiye düşmanı haçlı siyonist azılı kâfir ABD İngiliz İsrailin yanlı yalancı hain kalleş sosyal medya platformları ülkemizde ve dost kardeş ulkelerde erişimine tamamen kapatılsın yerine yerli milli yapay gibi yeni sosyal medya platformları açılsın ve yoğun tanıtımla dünya capinda güvenilir bir sosyal medya platformuna kavussun
    Cevapla
  • A. Ay 6 ay önce Şikayet Et
    Ben de kapattım herkesi de kapatmaya çağırıyorum
    Cevapla
  • yes 6 ay önce Şikayet Et
    Baykar'a duruşu ve tavrı sebebiyle Tebrikler.. Esasen Baykar millî bir sosyal medya kanalına da öncülük etse ne güzel olur. Sonuçta x de dâhil mevcut sosyal medya hesap sahipleri İslam'la barışık olmayan insanlar... Bu konuda işten anlayanları yüreklendirebilirler...
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Usta yerine bir sosyal paylaşım sitesi yapım örnek yapay var reklamını yapsın halk olarak oraya geçelim...devlet ve kurumlar twet değil..yeni olacak sosyal paylaşım sitesini kullanalım...birde gıda ilaç yazlim elektrik elektronik ürünler uçak enerji motor vb 10 tane dev fabrika lazım her biri 5 milyar dolarlık..böylece dünyaya mal olacak markamız olur..artık yol bahçe kopru yapmayn yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle