10. GİV Girişimcilik Ödülleri için Geri Sayım Başladı

Türkiye Girişimci Buluşması ve 10. Girişimcilik Ödülleri, bu yıl 3-4 Kasım tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 1 milyon TL ödülün dağıtılacağı GİV Girişimcilik Ödülleri için başvurular 25 Ekim’de sona eriyor.

10. GİV Girişimcilik Ödülleri için Geri Sayım Başladı
10. GİV Girişimcilik Ödülleri için Geri Sayım Başladı
GİRİŞ 20.10.2023 12:22 GÜNCELLEME 20.10.2023 12:22

Girişimci İşadamları Vakfı’nın (GİV) Türkiye Gençlik STK'ları Platformu (TGSP), Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve KOSGEB iş birliğiyle düzenlediği Türkiye Girişimci Buluşması ve 10. Girişimcilik Ödülleri, bu yıl 3-4 Kasım tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Toplam 1 milyon TL ödülün dağıtılacağı GİV Girişimcilik Ödülleri için başvurular 25 Ekim’de sona eriyor.

Girişimciler, akademisyenler ve kamu kurum yetkililerinin farklı kategorilerde ödüllendirildiği 10. GİV Girişimcilik Ödülleri için başvurular https://turkiyegirisimcibulusmasi.com.tr/Proje/Basvuru adresinden gerçekleştiriliyor. 10. GİV Girişimcilik Ödülleri’nde toplam 10 kategoride 14 ödül sahiplerini bulacak. Ödül verilecek kategoriler; Proje Fikir Ödülleri, KOSGEB İş Planı Ödülleri, Kurumsal Girişimcilik Ödülü, Yeni Girişimci Ödülü, Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü, Dijital Girişimcilik Ödülü, Basın Yayın Medya Ödülü, Akademisyen Ödülü, Kamu Yöneticisi Ödülü ve GİV Özel Ödülü olarak belirlendi. Henüz ticarileşmemiş “Proje Fikir Ödülleri” kategorisinde ödül miktarı toplam 900.000 TL olacak. Birincilik ödülü 500.000 TL, ikincilik ödülü 250.000 TL, üçüncülük ödülü ise 150.000 TL şeklinde belirlendi. KOSGEB İş Planı Ödülleri kategorisinde ise toplamda 100.000 TL ödül dağıtılacak.

Ödüllerin sahiplerini bulacağı Türkiye Girişimci Buluşması; gençleri, girişimci ve yatırımcıları bir araya getirirken aynı zamanda, bakanlık yetkilileri, yerel yöneticiler, başkanlıklar, Ar-Ge yöneticileri, bankacılık ve finans yöneticileri, özel sektör ve sanayi sektöründen temsilcilerin de bulunduğu önemli bir buluşmaya evsahipliği yapacak. 2 gün sürecek etkinlikte, alanının öncü isimlerinin gerçekleştireceği oturumların yanında B2B görüşmeler ve girişimcilere özel eğitimler de düzenlenecek. Zirvenin yanı sıra sergi alanının da yer alacağı etkinlikte girişimciler projelerini sergileme imkânına sahip olacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.