Lockheed Martin'in Başkanı Taiclet'den İsrail itirafı: Kanla besleniyoruz

ABD merkezli savunma şirketi Lockheed Martin'in Yönetim Kurulu Başkanı Jim Taiclet, İsrail'in Gazze'deki sivilleri katletmesine ilişkin skandal açıklamalarda bulundu.

Lockheed Martin'in Başkanı Taiclet'den İsrail itirafı: Kanla besleniyoruz
Lockheed Martin'in Başkanı Taiclet'den İsrail itirafı: Kanla besleniyoruz
GİRİŞ 19.10.2023 15:25 GÜNCELLEME 19.10.2023 15:27
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Hamas'ın harekatı sonrası İsrail'in başlattığı ve başlattığı özellikle sivilleri hedef aldığı katliamlar devam ediyor. 

Hastane ve okul gibi kadın ve çocukların bulunduğu alanları bombalayarak savaş suçu işleyen İsrail'e Batı'nın ısrarlı desteği sürüyor.

ABD Başkanı Biden ve İngiltere Başkanı Sunak, İsrail'i ziyaret ederek destek verirken Batı medyayı ve sermayesi de İsrail'in katliamlarına açık destek veriyor.


(ABD Başkanı Biden ve Lockheed Martin'in Yönetim Kurulu Başkanı Jim Taiclet)

AÇIK AÇIK İTİRAF ETTİ: KANLA BESLENİYORUZ

ABD merkezli savunma şirketi Lockheed Martin'in Yönetim Kurulu Başkanı Jim Taiclet, İsrail'in Gazze'deki sivilleri katletmesine ilişkin yaptığı skandal açıklamada "İsrail'i askeri operasyondan uzak tutmanın hiçbir anlamı yok. GSYİH'mizin %2'sinden fazlasını oluşturması gereken sanayi kompleksimizin geliştirilmesine büyük katkıları var. Silahlar ile çözülmesi gereken çatışmalar var ve biz bu silahları sağlamaya hazırız." dedi.

KAYNAK: HABER7
Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 247
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Masonlar ruh hastası ve insanlık düşmanı, dünya nüfusu azaltılmalı deyip pandemiyi çıkaranlarda bunlardı. Bütün Savaş, Terör ve kaosun arkasında masonlar var. Buna karşı çıkmak zor değil sadece algıyla iş yürütüyorlar. Bedeli neyse toplum olarak ödeyip Allahın rızasını kazanmalıyız. İnsanlara huzurlu bir gelecek bırakmak onurlu milletlerin işidir ve Allah yardımıyla zafer kesindir.
    Cevapla
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim acil Türk devletleriyle pakistan gibi ülkelerde dahil ''bir ülkeye saldırı bize yapılmış sayarız''anlayışıyla anlaşma yapıp üsler açmamız lazım
    Cevapla
  • Abdullah 6 ay önce Şikayet Et
    Ocağına ateş düşsünde o kanın sıcaklığını ciğerinde hissedersin inşallah.
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    adam dogru söylemiş sonuçta silah yapıyor işi bu.ne yani yalanmı söyleseydi.agaçlardan çiçeklerden mi bahsetseydi.f 35 leri yapan firma bu.
    Cevapla
  • iskender1a* 6 ay önce Şikayet Et
    biz kendi birliğimizi ve ordularımızı birleştirmeliyiz,Yahudi ve destekçileriçok büyük hezimeri tadacaklar onların kaderi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle