DEİK’ten üyelerine indirim çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın reel sektöre yönelik indirim çağrısına bir destek de Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) geldi.

DEİK’ten üyelerine indirim çağrısı!
DEİK’ten üyelerine indirim çağrısı!
GİRİŞ 16.10.2023 15:15 GÜNCELLEME 16.10.2023 15:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın reel sektöre yönelik indirim çağrısını desteklediklerini söyledi.

Enflasyonla mücadele çağrısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Olpak, "Gerek ülkemiz gerekse küresel ekonomik piyasalarda yaşanan gelişmeler doğrultusunda yürütülen enflasyonla mücadele kapsamında iş dünyası olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Ticaret Bakanımızın reel sektöre yönelik indirim çağrısını destekliyoruz." ifadesini kullandı.

Makroekonomik istikrarın en önemli adımı olarak gördükleri enflasyonla mücadelede iş dünyasının desteğinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Olpak, şunları kaydetti: "Mücadeleden taviz vermeden gerek indirim gerekse fiyat artışlarını durdurma adımlarına, 98 kurucu kuruluşumuz ve 152 iş konseyimizin büyük katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Sürdürülebilir ekonomik büyüme açısından büyük önem taşıyan fiyat istikrarının sağlanmasına destek olmak hepimizin sorumluluğudur. Tüm üyelerimizi, kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz."

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Fais kar marjlarini ortadan kaldirin indirime gerek yok
    Cevapla
  • Talimat geldimi 6 ay önce Şikayet Et
    Yüzde 500 kazanç sağlarken millet aç aç derhal indirin en az yarı yarıya ayıp ya milleti soyup soğana çevirdiniz
    Cevapla