Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim yarın başlıyor

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirime gidiyor. İndirim kampanyası yarın başlayacak İndirim kamyanyası, 2 Kasım'a kadar devam edecek.

Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim yarın başlıyor
Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim yarın başlıyor
GİRİŞ 15.10.2023 17:37 GÜNCELLEME 15.10.2023 17:37
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

İndirimler; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayacak.

İndirim kampanyası yarın başlayacak, 2 Kasım'a kadar devam edecek.

Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de sürecek.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 42
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    TAMAMEN ALGI YÖNETİMİ indirim falan olmaz ayrıca indirim olsa ne olur fiyatlar o kadar yüksekki indirimli haldeyken bile alamayız bu fiyatlarla!!! Bu sadece asgarî ücretli ve emeklilerin zamlarını düşürmek için yapılan algı yönetimi!! Enflasyon düşüyor yada düşmüş gibi gösterip asgarî ücreti ve emekli maaşlarını daha az arttırmaya çalışıyorlar
    Cevapla
  • Kral 6 ay önce Şikayet Et
    Yarın bekle gardaş
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Yüzde elli mi yüzde 5 mi göreceğiz
    Cevapla
  • hHüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Sn. İlgiler, İNDİRİM diye bir şey olmayacaktır. Yarın Sabaha kadar Bindirim/İndirim Etiketlerini ayarlamakla uğraşacak Sevgili Marketçilerimiz Çok ama Çok Yorulacaklardır.
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    Pazartesi görürüz indirimnelerde var. Tarihi yaklaşmış tüm ürünler. Satılamayan, dağda kalmış tozlu ürünler. Bakalım herkes bir şey yazsın dostlar. Bakalım neler varmış. Adı indirim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle