Hazine ve Maliye Bakanlığı: Mehmet Şimşek iddiaları tamamen uydurmadır

Hazine ve Maliye Bakanlığıdan "Kırmızı Bültenle aranan sabıkalı bir şahıs üzerinden Bakanımız Mehmet Şimşek’i hedef alan ve karanlık medya kaynaklarınca yayılan iddialar tamamen hayal ürünü ve uydurmadır" açıklaması geldi.

GİRİŞ 14.10.2023 15:40 GÜNCELLEME 14.10.2023 15:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Bakan Mehmet Şimşek hakkında ortaya atılan iddiaları yayımladığı yazılı açıklama ile yalanladı. Açıklamada “Bakanımız Mehmet Şimşek’i hedef alan ve karanlık medya kaynaklarınca yayılan iddialar tamamen hayal ürünü ve uydurmadır” denildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

Kırmızı Bültenle aranan sabıkalı bir şahıs üzerinden Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’i hedef alan ve karanlık medya kaynaklarınca yayılan iddialar tamamen hayal ürünü ve uydurmadır.

Sayın Bakanımızın ağabeyi emekli öğretmen olup yeminli mali müşavirlik yaptığı iddiası gerçek dışıdır. Kendisinin özel bir ofisi yoktur.

Yıllarca özel sektörde ve Uluslararası Finans Kurumlarında çalışmış olan Sayın Bakanımız, 2007 yılında satın aldığı konutunda oturmaktadır.

Asılsız iddiaları yayanlar hakkında hukuki ve cezai haklarımız saklıdır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Fatih 6 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara gülüyorum sadece , dün Reis karşıtı Faizci diye taşladıkları insanlara şimdi yorumlar ile destek veren kitleye gülüyorum, hemde sesli olarak malesef , yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya çeken Trollere
    Cevapla
  • kenan 6 ay önce Şikayet Et
    Temel mi? Popeyes mı? resi ne arkadaş, memleket 3. sınıf mafya filmine döndü :))
    Cevapla
  • bacanak 6 ay önce Şikayet Et
    Saldırdıkalarına iftira atıklarına göre bakanımız doğru yolda demektir
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Gavur tek olmuş üzerimize gelirken Fitne şebekeleri boş durmuyor Gün birlik olma günü Tek olmazsak üzerimize gelip ezecekler Herkes uyanık olsun
    Cevapla
  • San 6 ay önce Şikayet Et
    Bayrak inmez vatan bölünmez. Yaşasın reis. Kıskanıyorlar
    Cevapla
  • kenan 6 ay önce Şikayet Et
    yahudi madalyasını da bi geri verseniz daha inandırıcı olacak, yolsa bi daha kandırılırsanız diye saklamakta bu kadar ısrarcısınız !!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sayın bakanım Mehmet Şimşek ülkenin selameti için gecesini gündüzüne katıp çalışıyor buda birilerinin ülke düzlüğe çıkacak diye zoruna gidiyor.
    Cevapla
  • Zehni 6 ay önce Şikayet Et
    Demekki bakanın izlediği yol turkiyenin menfaatine ugrastiklarina göre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle