KARADENİZBİRLİK'ten ayçiçek yağı fiyatında indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Karadeniz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, ayçiçeği yağı fiyatlarına yüzde 12 ila 15 indirim yaptı.

GİRİŞ 12.10.2023 17:00 GÜNCELLEME 12.10.2023 20:04
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

KARADENİZBİRLİK Genel Müdürü Ünal Erarslan, yaptığı yazılı açıklamada, Birliğin 2023 yılı yağlık ayçiçeği ürünü alımlarına hızla devam ettiğini belirtti.

Birliğin, her kampanya döneminde, üretici ortaklarını tarlaya tohum atmadan desteklemeye başladığını vurgulayan Erarslan, "Birliğimiz, üreticilerimizin finansman ihtiyaçlarına ayni ve nakdi kredileri ile yardımcı olmaya devam etmektedir. Gayemiz, bölgemizde üretim potansiyeli olan ayçiçeği üretimini arttırmak ve ülke yağlı tohum ihtiyacımızın ithalat ile değil yerli üretimden karşılanmasına destek olmaktır. Yağlı tohumlarda yerli üretim artışının sağlanması için devlet tarafından yapılacak teşvik ve desteklemeler mutlaka arttırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Tarım Kredi Marketler'den indirim kararıTarım Kredi Marketler'den indirim kararı

Erarslan, Birliğin üreticiden aldığı ham madde ile ürettiği yüzde yüz saf ve helal sertifikalı, KARADENİZBİRLİK markalı ayçiçeği yağı ile tüketiciye hizmet verdiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

Dev indirim kampanyası başladı: Marketler ve 60 bin mağaza indirim yapacakDev indirim kampanyası başladı: Marketler ve 60 bin mağaza indirim yapacak

"Birliğimiz bu konuda, piyasayı regüle ederek, aşırı fiyat artışlarını önlemekte, bölge ve ülke ekonomisine de katkı sunmaktadır. Diğer yandan Cumhuriyetin 100. yılı çerçevesinde bir kampanya yaparak ayçiçeği yağı fiyatlarında yüzde 12-15 oranında bir indirim ile tüketicilerine katkı sunarak, piyasayı tüketici lehine regüle etmektedir."

KARADENİZBİRLİK ürünlerinde indirimin bugünden itibaren geçerli olacağı bildirildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 43
  • Aslı Güngör 6 ay önce Şikayet Et
    Tarım Kredi ve benzeri devlet kurumları Cumhurbaşkanı emriyle indirim yapmak zorunda kalıyor ardından görev zararı adı altında bu parayı yine vergi zam ve hatta verginin vergisi olarak halk ödüyor tek çare itibar da tasarruf etmek ve üretmektir
    Cevapla
  • Kazım sever 6 ay önce Şikayet Et
    Yuzotuzbes lira TMO yagı hep reklamı var amma bu magazada nedense hep yook
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    doviz akaryakit insanlarin birbirine saygisi duzelmedigi muddetce korkarimki filistinden beter olacaz
    Cevapla
  • Alpi 6 ay önce Şikayet Et
    Dolar Euro altın mazot benzin artışı asla Türkiye Cumhuriyeti devleti ile a rtisin ala kası yok amarıkanın sinsi savaş oyunları tüm dünyayı zora soktu türk milleti boşuna devlet tini suçluyor yazıklar olsun böyle bir millet nasilolduk
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Ya fiyatlar fais yiksek satiliyor yuksek kar marjlari var eskiden en fazla yuzde yuz kar ediyorlardi simdi yuzde 200 300 kar marjlari var bu ulke bitmis okeye donuyor yasnamaz guzel ulkemizde ahlak yok bitmis zerresi kalmamamis hersey para para
    Cevapla
  • Erkan harp 6 ay önce Şikayet Et
    Migrosta 5 kilo toz şeker 135 TL. Ben toplu alıyorum. Geçen 139 liradan ayçiçek yağı aldım. Stok yapın. Ucuz bulduğunuzu stok yapın, pahalı almayın.
    Cevapla
  • mehmed06 6 ay önce Şikayet Et
    TARIM KREDİ 5 L yağa 15 tl zam yaptı nasıl olacak?
    Cevapla
  • Ustad 6 ay önce Şikayet Et
    Onların işi hep düzmece kardeş.ben nezaman gitsem indirim var diye hep zam koymuslar Müslüman in iki yakası bundan bir araya gelmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle