TEBA, ANUGA fuarında gıda sektörünün öncüleri ile bir araya geldi

Türkisch European Business Association (TEBA), dünyanın önde gelen gıda ve içecek fuarlarından biri olan Anuga'da kendini gösterdi

TEBA, ANUGA fuarında gıda sektörünün öncüleri ile bir araya geldi
TEBA, ANUGA fuarında gıda sektörünün öncüleri ile bir araya geldi
GİRİŞ 12.10.2023 13:17 GÜNCELLEME 12.10.2023 14:06

TEBA, Türk ve Alman iş dünyalarını bir araya getiren bir köprü olarak bu fuarda sektörün en önde gelen isimlerinin standlarına ziyaretlerini gerçekleştirerek TEBA'nın sunduğu işbirliğinin fırsatları ve sektördeki yenilikçi çözümler hakkında bilgi verdi.

Türkiye'den Avrupa'ya Gıda Sektöründe Sorunlar

TEBA, Anuga Fuarı kapsamında "Türkiye'den Avrupa'ya Gıda Sektöründe Sorunlar" adlı bir panel düzenledi. Panelde, sektör liderleri ve uzmanlar, Türk gıda sektörünün karşılaştığı zorlukları ve bu zorlukların Avrupa'daki iş dünyasına nasıl etki ettiğini tartıştı. Konuşmacılar arasında yakından tanınan ve TEBA kurucu üyesi olan Yayla’nın yanı sıra, Meray Kuruyemiş ve Türkiye’den bahcıvan peynirleri de katıldı.

Aralarında Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi ve Türkiye’den gelen Ticaret ve Sanayi odalarınında bulunduğu katılımcılar, sektördeki en son gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldular ve gelecekteki işbirliği olanakları konusunda fikir alışverişinde bulundular.

TEBA Başkanı Mehmet Yaşaroğlu Açıklama Yaptı:

TEBA Başkanı Mehmet Yaşaroğlu, Anuga Fuarı'ndaki etkinlikle ilgili şunları söyledi: "TEBA olarak, Türk gıda sektörünü Anuga gibi önemli bir platformda temsil etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Panelimizde Türkiye'den Avrupa'ya gıda sektöründeki sorunları tartışmak, iş dünyasında güçlü bir diyalog kurmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlik, TEBA'nın vizyonunu ve küresel iş dünyasındaki etkisini artırmaya yönelik kararlılığımızı yansıtıyor."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.