1.620 dükkanlık sanayi sitesi yeniden inşa edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.10.2023 10:20 GÜNCELLEME 08.10.2023 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Bakan Özhaseki'nin açıklamaları ise şöyle:

"Kentsel dönüşümle sadece evlerimizi değil, iş yerlerimizi de yeniliyoruz.

Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettiğimiz 1.620 dükkânlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi hayırlı olsun.

Şehrimizin ekonomisine can katacak Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde vatandaşlarımız çalışmaya, üretmeye başladılar. Rabbim kazançlarını bereketli eylesin."

 

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Güneş 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım İST Kartal Orhantepe MH si Zeytinlik CD si Itır SK ta 4 yıl oldu binamız yıkıldı rant peşinde olan kişinin yüzünden anlaşma sağlanamadı 50 yıllık binada oturuyorum kira ödemekten yoruldum Yarısı bizden kampanyaya baş vurduk bir an önce çözüm istiyoruz acil tarafından Bakanım siz bu rant peşinde olanlara fırsat vermessiniz İnşallah Saygılar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    sayin bakan biz istanbuldaki ihracatci kobiler olarak devletimizden 1000 metre karelik sanayi yerleri talep ediyoruz kira yuku ufak kobileri cok eziyor belli sartlara baglanarak sosyal isletmeler yapip kira ya verin ama satmayin ihracat kiriterlerini yerine getirenlere mantikli kira bedeli karsilginda kiralayin lutfen
    Cevapla