Balık tezgahlarında hafta sonu bereketi

Sinop’ta balık tezgahları hafta sonu bereketlendi. Uzun süredir çıkmayan palamut ağlara takıldı, hamsinin de bol olmasıyla tezgahlar önünde yoğunluk oluştu.

GİRİŞ 07.10.2023 21:26 GÜNCELLEME 08.10.2023 11:12
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sinop’ta hafta sonu balık bereketi yaşandı. Uzun süredir tezgahlarda gözükmeyen palamudun yeniden gözükmesi müşteriler tarafından sevinçle karşılandı. Hamsinin ise palamuda göre bol ve ucuz olması müşterilerin ilgisini çekti.

Tezgahların önlerinde oluşan yoğunluk dikkatlerden kaçmadı. Tezgahlarda satışa sunulan balıklardan palamut 100 TL, hamsi 75 TL, mezgit 70 TL, levrek ve çipura 160 TL’den satışa sunuldu.

Balık fiyatlarının mevcut duruma göre uygun olduğunun altını çizen balık satıcısı Erdoğan Doğan, "Şu anda palamut, hamsi, mezgit, barbunya, tirsi her çeşit balık var. Fiyatlar bu bütçeye uygun" dedi.

Müşteriler de fiyatları piyasaya göre normal bulduklarını ifade etti.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    balıkçılık değil bu vurgunculuk
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle bereket mi olur.Vergisiz mazot al sonra da 80 TL den hamsi sat. Allah o tekneleri izi ters çevirir. Mazlumun ahı i alanın başı yerden kalmaz az gözlüler.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    para yokmuş. hadi be oradan! kafeler , avm'ler niye hep dolu? para yoksa nasıl alıyor bu millet?
    Cevapla
  • 26VATANSEVER26 6 ay önce Şikayet Et
    Millette para var alıyo hemşerim her yer tıklım tıklım bu millet 85 TL ye kahve içiyor
    Cevapla
  • Emekli Memur 6 ay önce Şikayet Et
    Ucuzmuş gibi haber yapılıyor. Bakanlıkların denetimi yok. Zam ve fiyat oranı satıcıların insafına bırakılmış. Bindik bir alemete gidiyoz kıyamete.
    Cevapla
  • Vatandas 6 ay önce Şikayet Et
    Zabitanin denetimi yokki hic kontrol etmiyorlar.Tuvaletlerin oldugi urtde zaten 4 araclik ozurlu engelli park yeri var.Kimsede arkaadas tutanak tutup ceza yazmiyor.Belediye zabita buna onem vermesi lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle