Tüpraş'tan yatırımcılara uyarı

Türkiye Petrol Rafinerileri (Tüpraş), son dönemde özellikle sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık faaliyetleri nedeniyle bir açıklama yayımladı.

Tüpraş'tan yatırımcılara uyarı
Tüpraş'tan yatırımcılara uyarı
GİRİŞ 05.10.2023 16:40 GÜNCELLEME 05.10.2023 16:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada şirketlerin unvan ve logosu kullanılarak; sahte hesaplarla yapılan dolandırıcılık faaliyetlerinde artış yaşanırken Tüpraş bir açılama yayımladı.

Sahte hesaplarla yapılan sponsorlu reklamlara dikkat çeken Tüpraş, bu paylaşımlarla ilgisinin olmadığını belirtirken, kullanıcıları dolandırıcılık faaliyetlerine karşı uyardı.

Tüpraş'ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Tüpraş unvan ve logosu kullanılarak yetkisiz kişiler tarafından yapılan asılsız iletişim çalışmalarının şirketimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Sponsorlu reklamlarla ve sahte hesaplar kullanılarak, parola, kullanıcı adı, banka ve kredi kartı gibi kişisel bilgiler, üçüncü şahıslar tarafından ele geçirilerek, dolandırıcılık faaliyetinde kullanılmakta ve kişiler zarara uğratılabilmektedir.

Konunun takipçisi olduğumuzu bildirir, sahte hesap ve ileşimlere itibar etmeyip resmi duyurular için www.tupras.com.tr adresimizi ziyaret etmenizi rica ederiz."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Sen Buba 6 ay önce Şikayet Et
    Bu konuda youtube uyarılmalı. Bu reklamlar sadece Tüpraş değil, Tcmb adı ile de karşımıza çıkıyor.
    Cevapla
  • Çakır 6 ay önce Şikayet Et
    Benim karşıma sürekli çıkan mesaj mesaj Ukrayna hesapları engelle geç
    Cevapla
  • Afatsum 6 ay önce Şikayet Et
    Reklamı yapan internet sitelerine ceza verilmeli
    Cevapla
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Teşekkür ederim.
    Cevapla