Dolu yağışı zeytin ağaçlarına zarar verdi

Kilis’in Musabeyli ilçesinde akşamüzeri etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışı nedeniyle zeytin ağaçları zarar gördü.

GİRİŞ 04.10.2023 21:17 GÜNCELLEME 05.10.2023 17:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Kurtaran, Karbeyaz kırsal mahallelerinde etkili olan yağmur ve dolu, çok sayıda zeytin ağacına zarar verdi.

Dün akşam saatlerinde Kilis ve ilçelerinde sağanak yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Ağaçlarındaki zeytinleri parçalayan dolu çiftçileri mağdur etti. Yağış Kilis-Hatay Karayolu ile Musabeyli ilçesindeki yapımı devam eden yollarda da hasara yol açtı.

Çiftçiler, bazı bölgeleri dolu vurması nedeniyle büyük zarar gördüklerini, zeytin üreticilerinin ciddi zararı olduğunu ifade ettiler.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Fiyat artırmak için bahane hazır
    Cevapla
  • Ula 6 ay önce Şikayet Et
    Zarar etmiş Allah verdi Allah alır ne zararı neyin vardıkı zarar ettin
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 6 ay önce Şikayet Et
    Aha! İşte size zam yapmak için bir fırsat daha. Vicdansızlar!
    Cevapla
  • Karahan 6 ay önce Şikayet Et
    İnsaf, insaf... Az Allah tan korkun. Yeter daha, iyice şaşırdınız. .. Yok diye diye yok edeceksiniz. Fiyat artırmak için her şeyi bahane ediyorsunuz. Güneş çıktı, kurak oldu, yağmur yağdı, don vurdu, kar yağdı...
    Cevapla
  • Qwerty 6 ay önce Şikayet Et
    Işte bu. Ispanya da yok dendi. 100 den 300 e cıktı fiyatlar. Şimdi de tam sırası 500 yapmazsanız darılırız. Satamayacaksınız. Ihraç ediniz. Döviz lazım kasa dolacak. Tarım ürünü kalmadı ihraç edilmeyen. Fakat bu sene insanlar öyle çok konserve vs yaptı ki satılan kavanoz miktarına bakarsanız anlarsınız. Eliniz de kalacak o 5 tl lik ürünleri 30 tl ye çıkarmalarınız. Sabrediyoruz artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle