Togg'da teslimatlar artarak devam ediyor

Türkiye'nin otomobili Togg'da teslimatlar artarak devam ediyor. Eylül ayında 2 bin 204 adet daha teslimat yapıldı. Mayıs ayından bu yana kullanıcılarla buluşturulan araç sayısı ise 5 bin 604 oldu.

GİRİŞ 02.10.2023 13:10 GÜNCELLEME 02.10.2023 13:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Togg, Eylül ayında 2 bin 204 adet teslimat gerçekleştirildiğini duyurdu. Teslimatların başladığı Mayıs ayından bu yana ise toplamda 5 bin 604 adet T10X sahiplerine teslim edildi.

Togg, Eylül ayında 2 bin 204 adet teslimat gerçekleştirildiğini açıkladı. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teslimatlarımız artarak devam ediyor. Sadece Eylül ayında 2.204, teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana ise toplam 5.604 adet T10X'i kullanıcılarımızla buluşturduk" denildi.

HEDEF 28 BİN

Togg, Ağustos ayında 1965 adet aracı kullanıcılarla buluşturmuştu. Togg, yıl sonuna kadar toplamda 28 bin adet T10X üretmeyi hedeflediğini açıklamıştı. Şirketin çekiliş sonucu otomobili almaya hak kazanan ilk 20 bin kişiye ise yıl sonuna kadar teslimatları yapacağı belirtilmişti.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • cevdet 7 ay önce Şikayet Et
    togg 3 vardiyaya çıkmalı acil ;her istasyona 5 adet araç şarjı şart koşulmalı bu yeter zaten zamanla 10 araça çıkarılır
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Şarj istasyonu çözülmeli araçı satmak degil istanbul izmir arası 5/8 arasına çıkıyor şarj istasyon konusundan dolayı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    misafir çarpıp bölmek yetmez çift vardiyası var yeni açılan bölümler var
    Cevapla
  • Bla bla 7 ay önce Şikayet Et
    "Togg vites büyüttü" hanı otomatikti bu araba? Chpli gibi yorum yaptım hahahah
    Cevapla
  • otokolik 7 ay önce Şikayet Et
    Devlet çinli elektrikli araçlara önlem almazsa togg tarih olur,benzinlide yakında çinliden başka araç satılamayacak markalar ülkemizden çekilmek zorunda kalacak.
    Cevapla
  • murat 7 ay önce Şikayet Et
    çinli arabalara önlemi devlet almayacak nihayetinde özel teşebbüs karlarını azaltacaklar ithal araçlarda yeterince ötv v.s. önlem var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle