Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sorusuna yanıt

TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı açılışı gerçekleşti. Özel oturumda Meclis Genel Kurulu'na hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

GİRİŞ 01.10.2023 16:24 GÜNCELLEME 01.10.2023 17:20
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin emekli maaşlarına yapılacak zam sorusuna, 'Vedat Bey bütün gerekenleri söyledi' dedi.

Erdoğan, 'Yılbaşı'na gelmeden zam müjdesi duyurulur mu?' Sorusuna ise, ''İnşallah'' yanıtını verdi.

Son dakika: Devlet Bahçeli'den emekli maaşı açıklaması!Son dakika: Devlet Bahçeli'den emekli maaşı açıklaması!

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 230
  • özlü yorum 6 ay önce Şikayet Et
    İyi ezildik ocaktan önce zam yok belli
    Cevapla
  • drd 6 ay önce Şikayet Et
    haber7 seviyorum seni
    Cevapla
  • DYR 6 ay önce Şikayet Et
    Yılbaşından önce zam müjdesi verse de, Hükümetin yılbaşından önce uygulamaya koyacağını zannetmiyoruz. Zaten, rutin olarak yılbaşında zam verilecek, bunu ne diye günlerce siyaset malzemesi yapılıyor, hayret. Bir işe yarayacaksa; yılın ikin altı ayının ikinci yarısı (son çeyrek) olan bu ay-Ekim'de versinler. Yoksa; bu kadar konuşmanın ve gündemi işgal etmenin hiçbir değeri yok.
    Cevapla
  • Selami 6 ay önce Şikayet Et
    EMEKLİLERE İYİLEŞTİRME zammı YILBAŞINDAN ÖNCE UYGULANMALIDIR. FAİZCİLERE var da BİZE YOK MU
    Cevapla
  • hasan 6 ay önce Şikayet Et
    İstanbul zonguldak trabzon samsun ziyaretlerim oldu sağcısında solcusundan het türlüsünden şikayet : Emekliye haksızlık yapıldı emekli aç gibi gibi sözler duyuyorum. Umarım devletimiz emeklilere gereğini yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle