Son dakika: Devlet Bahçeli'den emekli maaşı açıklaması!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşına ilişkin, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa sürede sonuç verir diye düşünüyoruz” dedi.

GİRİŞ 01.10.2023 14:33 GÜNCELLEME 01.10.2023 14:35
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

MHP lideri Bahçeli, 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla geldiği Mecliste gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruya Bahçeli, sabah saatlerinde bir açıklama yaptığını, bu açıklamanın yeterli olacağını belirtti.

Bir gazetecinin "emekli maaş artışına yönelik MHP'nin bir vaadinin olduğu, bu konuda yetkililerle herhangi bir görüşmelerinin olup olmadığının" sorulması üzerine Bahçeli, "Bizim özel bir görüşmemiz olmadı ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN AÇIKLADI: FAZLA UZAMAZ

New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" demişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 189
  • Ülkücü03 7 ay önce Şikayet Et
    Tüm çalışan ve emeklilere emeklerinin karşılığı adil olan ücreti verin. Yok biri çok alıyormuş yok biri az alıyormuş bırakın bu işleri. Birinden kısıp diğerine bol kepçe verirseniz işte böyle denge bozulur sonra da burada ki gibi ağzı olan konuşur. Ben emekliyim, ekimde ikramiye istemiyorum. Siz bana hak ettiğimi verin yeter. Sizden ne az istiyorum ne de çok.
    Cevapla
  • Ekonom 7 ay önce Şikayet Et
    Emekli maaslarina yapilacak zam enflasyonu körükleyeceginden, bu maasla gecinemeyen emeklilerimize devletin maddi yardim yapmasi daha dogru olacaktir. Genc yasta emekli olanlarin sonuclarina katlanmasi da normaldir.
    Cevapla
  • Bir Dost 7 ay önce Şikayet Et
    Boş boş konuşuyorsun. İnsanlar yardım değil hakkını istiyor.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    seçimden önce söz verilen 1/4 gelmiş tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesini bekliyoruz
    Cevapla
  • zafer 7 ay önce Şikayet Et
    en az 22000 olacak
    Cevapla
  • İsmail 7 ay önce Şikayet Et
    Koca koca adamlar EMEKLİLERİ oyalayıp duruyorlar. Geliyor ha, meclis açılınca ha, yapıyoruz ha, çalışıyoruz ha, geldik ha gibi sözlerle geçiştirin durun bakalım Allah sizlere daha çok versin, siz rahat edin beyim EMEKLİLERİ çok dert edinmeyin sonra hasta olursunuz aman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle