Savunma Sanayii Başkanlığından EYP ile mücadele konferansı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından, EYP ile mücadele faaliyetlerinde kullanılan teknolojik araç, gereç, teçhizat ve benzeri ürünleri üreten kurum ve kuruluşların katılımı ile, EYP ile Mücadele Konferansı düzenlendi.

Savunma Sanayii Başkanlığından EYP ile mücadele konferansı
Savunma Sanayii Başkanlığından EYP ile mücadele konferansı
GİRİŞ 29.09.2023 20:46 GÜNCELLEME 29.09.2023 20:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SSB Nuri Demirağ Konferans Salonu’nda başlayan ve Aselsan Gölbaşı Yerleşkesi’nde gösterim faaliyetleri ile son bulan etkinliğe, alanında tecrübe ve bilgi birikimine sahip kurum ve kuruluşlar, Türk Silahlı Kuvvetleri, üniversite ve araştırma kuruluşları temsilcileri katılım sağladı.

Konferansın başlangıcında, SSB Sistem ve Harekât Destek Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Şeker, Jandarma Genel Komutanlığı MEBS Başkanı Tümgeneral Engin Çırakoğlu ve Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Dört gün süren etkinlik boyunca ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından teknik sunumlar yapıldı, sahada gösterim faaliyetleri icra edildi. Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) öncülüğünde başlatılan Konferans kapsamında El Yapımı Patlayıcılarla Mücadele alanında hali hazırda yürütülen projeler, ulusal çapta gelinen duruma ilişkin değerlendirmeler, başlatılan Ar-Ge çalışmaları ve küresel ölçekte takip edilen yenilikçi teknolojiler ele alındı, EYP ile mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesinin önemi gözler önüne serildi.

Konferans kapsamında EYP ile Mücadele alanında milli teknoloji atılımına destek veren tüm ekosistemin yoğun katılımı gerçekleşti.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • kenan 6 ay önce Şikayet Et
    ceza sistemine "ömür boyu HİÇ BİR kamu hizmetinden yararlanamaması", "vatandaşlıktan çıkarmak ve sınır dışı etmek", "tüm taşınır/taşınmaz kıymetlerine el konulması" ve benzeri maddeler eklemeye ne dersiniz ;) içeride yatırıp semirterek, o da arka kapıdan salınmazsa tabii, olmuyor bu işler :((
    Cevapla