Elon Musk'tan Türkiye açıklaması: TEKNOFEST'i dört gözle bekliyorum

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk: "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum"

GİRİŞ 29.09.2023 19:32 GÜNCELLEME 29.09.2023 19:48
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Musk, X sosyal medya hesabında, Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'e ilişkin paylaşımda bulundu.

TEKNOFEST'ten görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaşan Musk, festival kapsamındaki yarışmalara katılan tüm takımları tebrik etti.

Musk, kendisini TEKNOFEST'e davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Gelecek yıl TEKNOFEST'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere geçen hafta gittiği New York'ta ikili görüşmeleri kapsamında Elon Musk'ı da kabul etmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan kabule ilişkin yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile iş birliği imkanlarının doğabileceğini belirterek, Musk'ı TEKNOFEST'e davet etmişti.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 46
  • İ.k 7 ay önce Şikayet Et
    2 gözle bekle yeter Niye 4 gözle
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Mask gel çabuk gel teslayı bistte halka arz et, bekliyoruz mask.
    Cevapla
  • Acon 7 ay önce Şikayet Et
    Amerika kıtasının asıl sahipleri Kızılderililer, ABD yönetimine başkaldırdılar. 150 yıl önce atalarının ABD ile imzaladığı anlaşmaları 19 Aralık 2007 tarihi itibarıyla feshettiklerini açıklayan Lakota kabilesi, bağımsızlık ilan etti. Kabilenin temsilcisi Russel Means, Washington’da düzenlediği basın toplantısında “Biz artık ABD vatandaşı değiliz ve bizim toprağımızın yer aldığı 5 eyalett
    Cevapla
  • Han 7 ay önce Şikayet Et
    Musk siyonistlere karşı hareketlerinden dolayı Reis onunla ilgileniyor olmasın ..Çin'in bütünlüğünü sayıyor,Trump'ın Twitter hesabını koskoca firmayı satın alarak tekrar aktifleştirmesinden apaçık ortada değil mi...asıl düşman siyonistlerdir,bize zamanında F-16 satan ABD değil !!!
    Cevapla
  • Kul 7 ay önce Şikayet Et
    Şeytan la dost olunmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle