Ekim ayı elektrik fiyat tarifesi belli oldu! Sanayi elektriğine zam geldi

1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yüzde 20 oranında zam yapıldı. Konut elektriğinin fiyatı ise sabit kaldı.

GİRİŞ 28.09.2023 23:27 GÜNCELLEME 29.09.2023 09:30
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

Son dakika elektrik zam haberleri: Sanayi ve Ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yüzde 20 oranında zam yapıldı.

KONUT ELEKTRİĞİNE ZAM YAPILMADI

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, konut aboneleri için zam yok. Sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

100 kwh tüketimde mesken abonesi için fatura bedeli 150 TL olarak aynı kalacak.

KAYNAK: NTV
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 146
  • murat 6 ay önce Şikayet Et
    milletin yüküne yük katmaya devam sanki sanayici cebinden ödeyecek yüzde kırk zammı dayayacak millete yazık bu millete onca destek onca güven hepsi boşa gitti
    Cevapla
  • Halil 6 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim kullanmayın sizde ölür müsünüz. Şimdi herkesin evinde elektrik ampül var şak şak yakıyor. Kapatın elektriği laranlıkra otırun nolcak, buzdolabı çok mu gerekli yani çamaşırı elinde yıka millet rahata alışmış vatanı milleti düşünen yok
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Kendin yapabilirsin ama karın ve çocuklarına uygula bu söylediklerini, karın ve çocukların evi terkeder...bunlar çocuk değil..
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 ay önce Şikayet Et
    Devletimize, hükümetimize, davamıza ve Reisimize sahip çıkalım. Köstek değil, destek olalım. Fiyatlar bugün çıkar, yarın iner. Reis daha son sözünü söylemedi.
    Cevapla
  • TC vatandaşı 6 ay önce Şikayet Et
    Emeklilerden çalıyorsunuz yetmedimi faiz lobilerin doymaz
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Benim fabrikam var simdi kisa bir hesap yapalim ,ben elektrik giderinden dolayi urunlere %20 zam yapacagim ,lakin fabrikaya gelen hammade de %20 zamlandi yani kafadan %40 50v zamlanacak hersey ,ama yurtdisindan alinan gaz zamlanmadiki
    Cevapla
  • serdar uyumaz 6 ay önce Şikayet Et
    gardaş sende çok vicdansızmışsın hesabını iyi yap hemen zamlara başlamayanı kazancın az ama bereketli olur insaflı olursan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle