Dijital Kurye ile Türk Telekom’dan mesafeli iş birliği!

Dünyada bir ilki gerçekleştirerek geleneksel sözleşme taşımacılığını dijitalleştiren Dijital Kurye Platformu, Türkiye’nin önde gelen operatörlerinden Türk Telekom’la iş birliğine imza attı.

Dijital Kurye ile Türk Telekom’dan mesafeli iş birliği!
Dijital Kurye ile Türk Telekom’dan mesafeli iş birliği!
GİRİŞ 23.09.2023 15:18 GÜNCELLEME 23.09.2023 15:18

Müşterilerin mesafeli dijital abonelik başvurularındaki kimlik doğrulama hizmetlerini müşterilerinin kapısına getiren Dijital Kurye Platformu, telekomünikasyon sektörünün önde gelen şirketlerinden Türk Telekom ile güçlerini birleştirdi.

Dijital Kurye, yapılan iş birliği uyarınca bundan böyle Türkiye’nin 81 ilinde, Türk Telekom müşterilerinin yeni tesis ve numara taşıma başvurularının tamamlanması noktasında teslimat ve kimlik doğrulama desteği sağlayacak.

Dijital Kurye CEO'su Oral Başer, yapılan iş birliğiyle Türk Telekom müşterilerinin mesafeli başvurularında dilerlerse Dijital Kurye hizmetinden faydalanma talebinde bulunabileceklerini söyledi.

Başer, “Türk Telekom üzerinden gelen talep, iş emirleri entegrasyonu aracılığıyla Dijital Kurye’ye ulaşıyor. Daha sonra kuryelerimiz talebi yapan kişinin kapısına giderek Türk Telekom adına başvuru sahibinin kimliğini doğruluyor, ardından da gerekli evrak işlerini ve teslimatı sağlıyor” diye konuştu.

Dijital Kurye, sözleşme taşımacılığı hizmeti kapsamında, imzalatılmak istenen belgelerin, dijital olarak doğrulanan kişilerle uzaktan ya da kapıda imzalatılmasını, imza süreci tamamlandığında da belgenin hem gönderici hem de imzacı ile paylaşılmasını sağlıyor.  

Bugün telekomünikasyon, bankacılık, finans, enerji sektöründe önde gelen pek çok firmaya dijital evrak yönetimi ile mesafeli dijital başvuru süreç yönetimi alanlarında güvenli ve hızlı hizmet sunduklarını hatırlatan Başer, söz konusu iş birliğinin hayata geçirilmesiyle birlikte Türk Telekom müşterilerinin mesafeli dijital başvurularının üç ila dört dakika içerisinde tamamlandığını vurguladı.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.