Türk Telekom'dan internet tarife ücretlerinde değişiklik: İşte yeni fiyatlar!

Türk Telekom, yapmış olduğu duyuruda internet tarifelerinin yeni güncel fiyat listesini paylaştı. Söz konusu yeni fiyatlar 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Türk Telekom'dan internet tarife ücretlerinde değişiklik: İşte yeni fiyatlar!
Türk Telekom'dan internet tarife ücretlerinde değişiklik: İşte yeni fiyatlar!
GİRİŞ 21.09.2023 09:58 GÜNCELLEME 21.09.2023 10:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Telekom, son duyurusuyla internet tarifelerinde fiyat güncellemesi yapacağını açıkladı. Bireysel ve kurumsal internet abonelikleri, 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 200 TL'ye kadar zam alacaklar.

Bu zamların yanı sıra, bireysel internet tarifeleri, Alo dakika paketleri, Statik IP liste fiyatı ve tek seferlik işlem ücretleri gibi hizmetlerde de artışlar yaşanacak. Ancak, taahhütlü abonelikler bu zamdan etkilenmeyecek.

1 EKİM 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Türk Telekom tarafından internet zammı için yapılan açıklamada yeni paketlerin 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Şirket tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"​​​​​1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler."

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ahmet Dayı 7 ay önce Şikayet Et
    Çekmiyor, hak etmiyorlar, boşuna para veriyoruz
    Cevapla
  • Hesaplı Adam 7 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar parayı onlara vereceğinize Poyraznet kullanın sizde. Poyrazda internet ücreti 150TL.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Fiyatlara bak bune böyle yazık
    Cevapla
  • hakan er 7 ay önce Şikayet Et
    şükredin avrupa battı biz ayaktayız şükredin
    Cevapla