Motorine zam geldi! Araç sahipleri dikkat

Motorinin litre fiyatına 13 Eylül Çarşamba gününden geçerli olmak üzere 2,03 TL zam pompaya yansıdı. Gelen zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 40,03 TL oldu.

Motorine zam geldi! Araç sahipleri dikkat
Motorine zam geldi! Araç sahipleri dikkat
GİRİŞ 13.09.2023 03:21 GÜNCELLEME 13.09.2023 06:22
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Motorinde beklenen zam pompaya yansıdı. 13 Eylül Çarşamba gecesinden geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2,03 TL zam geldi.

MOTORİNE BEKLENEN ZAM POMPAYA YANSIDI

Gelen zamla birlikte İstanbul'da motorinin litre fiyatı 40 TL'yi aşarak, 40,03 TL oldu. Motorinin başkent Ankara'daki litre fiyatı 40,57 seviyesine yükselirken, İzmir'de ise 40,73 TL oldu.

Motorine zam geldi! Araç sahipleri dikkat

PETROL FİYATLARI 90 DOLARIN ÜSTÜNDE!

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 90,86 dolardan işlem görüyor.

Dün 91,45 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 90,64 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 10.06 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,24 artışla 90,86 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 87,56 dolardan alıcı buldu.

Petrol fiyatları, arz endişeleri nedeniyle yılın en yüksek seviyelerinde seyretmeye devam ediyor.

Talep tarafında ise dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de açıklanacak enflasyon verileri piyasaların odağında yer alıyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Kenan 7 ay önce Şikayet Et
    Aldana Aldana bu hale geldik !
    Cevapla
  • bursalı16 7 ay önce Şikayet Et
    Memur zammı isterse emekli zammı isterse süper marketler önüne gidip bunları protesto etmezse olacağı budur gidin de bu fiyat artış yapan firmaların önünde biraz gösteri yapın yaptığın her şeyi devletten isteğin devlet nereden alsın böyle olur tabi
    Cevapla
  • saga 7 ay önce Şikayet Et
    Yeteeeeer!
    Cevapla
  • Zeki 7 ay önce Şikayet Et
    Yetmez. Türkiye yüzyılı daha yeni başladı. Cumhurbaşkanımızı dinlemiyor musun?
    Cevapla
  • şakir 7 ay önce Şikayet Et
    Ben pet room 140 dolara çıktığında bundan daha ucuzdu. Yani işiniz yalan
    Cevapla
  • Yuşa 7 ay önce Şikayet Et
    Amaç belli halkı bezdirmek. Ama bezdiremiyeceksiniz. Bir günlük ücretle bir kilo et alsakta mücadeleye devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle