Doğuş Otomotiv'den satış iddiasına yanıt

Bir süredir özellikle sosyal medyayı meşgul eden Doğuş Otomotiv'in sektörden çıkacağı ve Volkswagen Grubu'nun satışının gerçekleştirildiği iddialarına firmadan yalanlama geldi

GİRİŞ 12.09.2023 16:10 GÜNCELLEME 12.09.2023 17:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Doğuş Otomotiv'den konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada,

"Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan Doğuş Otomotiv’in otomotiv sektöründen çıkacağı yönündeki asılsız haberler üzerine açıklama gereği doğmuştur.

Doğuş Otomotiv, 28 yılı aşkın süredir Volkswagen Grubu markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenmekte ve sektöründe olduğu kadar sektörünün dışında da standartları belirleyecek işlere imza atmayı hedeflemektedir.

Bu doğrultuda tüm paydaşlarına karşı en yüksek etik standartlarda iş yapan, sözlerini her zaman yerine getiren, güvenilir bir şirket konumunda olmayı en yüksek itibar sayar.

Hem ana üreticimizin standartları hem de “beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet sağlamak” vizyonumuza paralel strateji ile kurulan Doğuş Oto, Şirketimizin otomotiv perakendesi ve yetkili servis alanında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Değişen ve dönüşen ekonomilere şahitlik ettiğimiz pandemi sonrası dönemde hem ana üreticimiz VW AG hem de Doğuş Grubu değerlerine uyum sağlayan ve Doğuş Otomotiv’in örnek olma misyonunu devam ettireceğine inandığımız bağımsız bir yatırımcı ile perakende bacağında bölgesel olarak verimli bir iş birliği fırsatı görerek, çalışma kararı alınmış ve uygulama hayata geçirilmiştir.

Bu noktada, Doğuş Oto finansal ve operasyonel performans gösterdiği lokasyonlarda faaliyetlerine mevcut düzeninde devam etmektedir. Kurumsal stratejisini “müşteri memnuniyeti odaklı çalışma” hedefi üzerine inşa eden Şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini bir numaralı önceliği ola¬rak ele almaya ve müşterilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini yay¬gın ve kesintisiz bir şekilde sunmaya devam edecektir.

Otomotiv sektörü, şirketimizin temel faaliyet alanlarından biridir ve şirketimiz bu alanda yatırımlarına devam edecektir. Tüm paydaşlarımıza ve kamuoyuna, otomotiv sektöründeki varlığımızı güçlendirme kararlılığımızı bir kez daha ifade etmek isteriz" ifadelerine yer verildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 4
  • Zekeriya 7 ay önce Şikayet Et
    altın yumurtlayan tavuğu neden kessinler?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    eskiden doğuş otoydu şimdi hepsi fırsatçı sıfır araç almak için bayiiler komisyon almadan araç satmiyorlar
    Cevapla
  • Karahan 7 ay önce Şikayet Et
    Gene ne ne dolaplar dönüyor kim bilir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    evet doguş oto servisleri çok çok kaliteli Gebze doğuş oto aracımın arzasını haftalarca yapamadı arzayı bile bulamadı satılsn belki daha iyisi gelir
    Cevapla