Benzin ve motorine zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarına 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere bir zam daha bekleniyor. Buna göre motorine 1.50 TL zam gelecek. Benzine ise 1 TL'lik bir zammın uygulanacağı aktarıldı.

GİRİŞ 10.09.2023 09:31 GÜNCELLEME 10.09.2023 09:46
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Petrol fiyatlarındaki yükseliş sonrası, 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere, motorine 1.50 TL zam gelecek.

Gelen son zamla birlikte motorinin litre fiyatı 40 TL’ye dayanırken benzine de zam sinyali verildi.

Benzine ise 1 TL’lik bir zammın gelmesi bekleniyor.

Motorin benzin fiyatı ne kadar?

Bir diğer yandan motorin, gelen yeni zamla birlikte İstanbul’da 37.86 TL’den 39.36 TL’ye çıkacak.

Motorin ise 39.42 TL’den, Ankara’da 39.95 TL’den ve İzmir’de 40.16 TL’den satılacak.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 147
  • Gökhan 7 ay önce Şikayet Et
    Petrol fiyatları düşerken indirim yok aksine zam yapıyorlar vatandaşı çıldırtma noktasına getiriyorlar
    Cevapla
  • ramazan 7 ay önce Şikayet Et
    bu halk isyan etsin sokaklara dökülsün diye elinden geleni yapıyorlar. kur korumalı da MİLYAR tl borç öde. ama nasıl çıkacak bu paralar. brent petrol varil fiyatı şu olmuş muş da bu olmuş muş da falan filan ._.
    Cevapla
  • f.poyraz 7 ay önce Şikayet Et
    yeter be kardeşim bu kadarda olmaz bezdirdiniz milleti .
    Cevapla
  • Zamlara dur 7 ay önce Şikayet Et
    Enflasyon düşmek yerine çıkıyor, dolar düşmek yerine çıkıyor ama alim gücü düşüyor. Acil çözüm bulması gerekiyor. Bir daire fiyatı 500 binden 3 milyona çıktı, araba tofas 5 bin liray müşteri bulamazdım 150 200 bin oldu. Gida fiyatları hakeza aynı şekilde katladı. Vergi ve harçlar desen katladı. Dünyada kriz var lakin bizdeki kriz çok daha fazlası. Vatandaşın suçu ne ?
    Cevapla
  • özkan 7 ay önce Şikayet Et
    enflasyonda artış maaş zammından oluyor bunda hemfikirim fakat akaryakıt zammı enflasyonun artmasındaki en büyük etkendir.o yüzden sayın şimşek milletin sırtına çok yüklediniz yükü.senede bir maaş zammı okey fakat akaryakıtta ucuz olmalı.bu sistemde işçi ezilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle