İyi Partili vekil Togg'u ziyaret etti: İtalya'dan geliyor haberleri gerçek dışı

CHP'li milletvekillerinden sonra İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'da Togg fabrikasını ziyaret etti.

GİRİŞ 07.09.2023 10:40 GÜNCELLEME 07.09.2023 11:03
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Gittim gördüm gurur diyorum diyen İYİ Partili Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu olarak, TOGG Gemlik üretim tesislerini ziyaret ettik. Komisyon Başkanımız Sayın Mustafa Varank ve Togg İcra Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Gürcan Karakaş'ın sunduğu bilgilendirme ile projenin detaylarını öğrendik. Gittim yerinde gördüm bir sanayici olarak gurur duydum. Togg’un seri üretime geçmesinde; emeği geçen işçilerimize, mühendislerimize ve şirketlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Her fırsatta hükümetin gerçekleştirdiği hizmet ve eserleri hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu, yerli ve milli gurur TOGG için de "Otomobil üretiyoruz dediler. Nerede? Milleti kandırmak için" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun nerede? diye sorduğu TOGG'u milletvekilleri fabrikasında gördü.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile birlikte İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TOGG'un Gemlik üretim tesislerini ziyaret etti.


Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve diğer üyelerle birlikte fabrikayı gezen Hatipoğlu, tesis ve TOGG hakkında olumlu ve teşekkür dolu bir paylaşımda bulundu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 52
  • Asım 7 ay önce Şikayet Et
    Fabrika'nın kapısına "İtalya'ya Hoş Geldiniz" yazalım da hoşlarına gitsin.
    Cevapla
  • Abdülhamid 7 ay önce Şikayet Et
    Kalpleri körelmişlerin gözleri görse ne olurki
    Cevapla
  • Yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    Kendilerine Togg verilince mi fabrika var diye açıklama yapıyorlar.
    Cevapla
  • köylü 7 ay önce Şikayet Et
    Bu partililer seçimi kayıp ettikden sonra gördülerki vatanı milleti ülkesi için verdikleri emekle yapılan çalışmaları hizmetleri görmezlikten gelen boş konuşan milletin gözü önünde olup bitenleri inkar ederek siyaset yapılmayacağını anlatı onun için gelip toog arabasını ziyaret ettiler peki neden davet edildikleri halde açılışa gelmediler seçim zamanda daha sonra.
    Cevapla
  • Ercan 7 ay önce Şikayet Et
    Yakında ihraç ederler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle