Bakan Şimşek'ten OVP yorumu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Orta Vadeli Program: Makro-finansal istikrar, dezenflasyon ve yapısal dönüşüm…" paylaşımında bulundu.

GİRİŞ 06.09.2023 16:13 GÜNCELLEME 06.09.2023 16:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'ın (OVP) makro-finansal istikrar, dezenflasyon ve yapısal dönüşüm olduğunu belirtti.

Bakan Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan OVP'ye ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu. Şimşek, "Orta Vadeli Program: Makro-finansal istikrar, dezenflasyon ve yapısal dönüşüm…" dedi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yüksek faizi destekleyenler faizden nemalanıyorlardır, fakir fukara var yazıktır, 3-5 kuruş faiz getirisine tamah etmeyin az ülkemizi düşünelim
    Cevapla
  • MisafirBalıkesirli 7 ay önce Şikayet Et
    Faizleri % 25' e çıkarır ve daha da arttırılabileceğibeklentisi umudunu verirsen enflasyon pusuda bekler.Faiz+ maliyettir.Bize okuttular amma yeni nesil bu dersi es geçmiş.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yuldınu enflasyınu 58 den 65 e çıktı yıl sonunda bu 80 i bulur. Bu çıcuklar da çaresini bulamadılar. reis daha etkili idi.
    Cevapla
  • Recep Arda 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar en uç tahminler. Sen rahat ol. Ekonomik haberleri sunarken detayları vermiyorlar. Sen biraz araştır makro ekonomi ne mikro ekonomi nedir diye.
    Cevapla
  • Patata 7 ay önce Şikayet Et
    Pozitif ve biraz sabır
    Cevapla